[]

antalya merkezde ne yapılır?

Hem de öğle sıcağında varacagim 12 gibi. Akşam 11 de otogara kadar oyalanacagiz :(




 
akşama kadar dışarıda duramazsınız, öldürür. hatta 6-7'ye kadar dışarı çıkılmıyor. bence terracity'e gidin, mis gibi serin serin takılırsınız, sinemaya falan gidersiniz. keşke merkezde şurası efil efil diyebilseyim ama esen yerler de alev estiği için dışarıda durmanızı önermem.


  • dogyman  (11.07.14 10:33:17) 
Bavulu emanetçiye bırakıp Konyaaltı plajına yüzmeye gidilebilir.


  • arandur  (11.07.14 10:33:58) 
benim kişisel tavsiyem klimalı odası olan ucuz bir pansiyon otel falan bulup uyumanız.
ya da merkezde konyaaltı sahilde denize girebilirsiniz.
isterseniz merkezde bir iki sinema salonu var, sinemaya gidin.
antalya müzesi de serindir bayağı. kafe kısmı da iyidir. dolaştıktan sonra biraz zaman geçirilebilir.
bir de kaleiçi'nde güzel barlar falan var gölgelik ağaçlık. oralarda bi oturun bira falan için.
hiç olmadı karaalioğlu parkı var, orada ağaçların altında vakit geçirin. cidden çok sıcak olur bu mevsim bu saatlerde antalya. mümkün olduğu kadar gölgelik soğukluk olabilecek yerlerini yazdım.
  • in pyjamas  (11.07.14 10:36:06) 
öğle sıcağı'nda gidip izlemediyseniz kış uykusu'nu izleyin. saten 3.5 saat sürüyor. sonra gider denize girer, akşama doğruda yemek falan yer takılırsınz.


  • dahili meddah  (11.07.14 10:44:07) 
Doğu garajında Markantalya alış veriş merkezine gidilir ve yukarıdaki bilumum aktiviteler yapılır.


  • Evocati  (11.07.14 11:30:33) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.