[]

After Effects / Animasyon / Swf

arkadaşlar var mı aranızda deneyimli kullanıcı? Google Adwords için banner hazırladık. fakat boyutlandırmada sorun yaşıyoruz. Swf ve gif export etmemiz gerekli. Fakat dosya boyutumuzu Google standartlarına çekemiyoruz.




 
after effects'te swf işi sıkıntı sanırım. after'dan flv çıkış aldıktan sonra flash'ta swf'ye dönmek işe yarayabilir belki.


  • diabolus79  (10.07.14 17:00:51) 
dediğin yöntemle daha da büyüdü boyut :/


  • oraletarya  (10.07.14 17:27:11) 
ben web işinden ziyade işin video tarafında olduğumdan flash deneyimim yok, daha fazla ayar vb. şeyin olacağını düşünmüştüm flash'ta açıkçası.

ilk önerim video sıkıştırma yöntemi gibi bir sonuç doğuruyor galiba, kaliteyi koruyarak istenen boyutlara inmenin imkanı yok o şekilde muhtemelen. flv'yi dinamik olarak yüklemek şeklinde bir çözüm sunmuşlar ancak web jargonundan uzak olduğum için bana bir şey ifade etmedi belki sana eder:

forums.adobe.com
  • diabolus79  (10.07.14 17:54:20) 
flash içine farklı video formatlarında yerleştirdim dosyayı. ama otomatikman flv olarak görüyor. flv'ye dönüştürdüğümüz .mp4 .mov vsyi de kaliteyi koru dememize rağmen bozuyor. eğer kaliteyi bozmadan flv yapabilsek (ki bunu adobe media encoder'da da denedim aynı sonuç) sorunumuz çözülecek. daha büyük dosya boyutunu içine gif atınca yapmıştı. ama flv ya da mp4 atınca tam istediğimiz sizelara çekti ölçüyü. 35 kb falan çıkıyor sonuç ki bu mükemmel. biz de 50kb olsun ama kaliteli olsunun peşindeyiz. muhtemelen flv encode ederken bir şeyi kaçırıyoruz flash'ta. farklı varyasyonlar da denedim misal compress seçeneğini iptal ettim ama nafile.


  • oraletarya  (10.07.14 18:06:03) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.