[]

Çocuklarda ses çıkarma tiki

9 yaşında bir kızım var, bir aya yakın süredir, çok yakın aralıklarla kesik ve kısa öksürük sesi çıkarıyor, sadece gündüzleri, uykuda tık yok. aralıkları 30 saniye de olabiliyor, daha fazla da, yarın doktora gideceğiz zaten ama çıldırmak üzereyim, ne yapılabilir?




 
Aynısı bende geçen sene vardı :) Kendi geçiyor, bir şey yapılabilir mi bilmiyorum. Çocukken benim de çok tiklerim vardı.

tikimi beklerim :p
  • oğlum çok zor lan  (08.07.14 00:13:35) 
Cocukken bende de vardi. Sonra babam bi uzman arkadasina goturdu. Adamin uyguladigi taktik suydu , cok iyi hatirliyorum ; bu tiki bana pesi sira 10 kere yaptirdi , sonra 10 kez daha ardarda yaptirdi. Sonra bi kez daha yaptirdi .

Birdaha hic yapmadim.. kesildi gitti.

Siz gene de bi uzmana gorunun
  • kennym  (08.07.14 00:16:35) 
bende de vardı benzer şeyler tam da o yaşlardayken. kardeşimde de, kuzenlerimde de. geçiyor takmayın çok.


  • earthangell  (08.07.14 00:37:57) 
ilginizi çekmeye çalışıyor olabilir. her hangi bir durumdan dolayı size kızmış kırılmış ve ya sizi birinden kıskanmış olabilir. belki de siz kızmışsanız ona acındırmak istiyor da olabilir. uzman size daha mantıklı şeyler söyleyecektir ama öyle bir tiki yokmuş gibi davranırsanız işe yarayabilir.


  • biyik  (08.07.14 01:52:01) 
çok yakın bir tanıdıkta vardı aynı şey. kızı 9 yaşında aynen. kesik kesik sıkça öksürük sesi çıkarıyordu, doktor faranjit demiş ama annesi artık bunda alışkanlık olmuş falan diyordu. velhasıl kelam şimdi geçti yapmıyor.


  • uzunuzunilgi  (08.07.14 02:06:08) 
benim bir arkadaşın oğlunda (8 yaş) da buna benzer bir durum var. bir sürü doktora gittiler. en sonunda, doktorlardan bir tanesi, "burunda et var" demiş. öyle, geçmesini bekliyorlar.


  • marcelorios  (08.07.14 02:11:35 ~ 02:12:10) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.