[]

şu pozisyonda

www.eskimynetsohbet.com


oturan gençler vardı geçen akşamüstü gündoğdu da çimlerde.
tamam cıbıldak değillerdi ama

kız nasıl bi hal içindeyse, elemana şöyle oturalım tarzı bişiler dedi gayet böyle oturdular eleman kızın popodan başladı ellemediği yer bırakmadı
iki eleman bi kız birlikte oturuyolardı işte eleman da gaza geldi kıza yanaş falan demiş olcak heralde baya yapıştılar birbirine öpüşüyolar daha doğrusu yiyişiyolar.
sonracıma kız yattı sırt üstü kızın göbeğini elliyo iki eleman
sevgilisi olacak olan da baya bildiğin memelere kadar yürüdü yok artık daha memeler diceksiniz ama resmen olay böyleydi hayır git biraz loş ortamda falan yap bildiğin ışık alan yerde çimlerde yaptılar

tiksindim hayattan soğudum sizle de paylaşayım dedim

tamam sevgilinle öpüş koklaş seviş felan da ulu orta yapma



siz ne düşünürdünüz?

 
Banane diye düşünürüm. Ve sanaNe?


  • esas itibariyle  (06.07.14 20:18:24) 
wide ve esas itibariyle +1
bahsi geçen olay olduğunda sanırım aynı yerdeydim ve dikizlemek yerine kafamı çevirip yürüyüp geçtim

  • rakicandir  (06.07.14 20:19:23 ~ 20:20:38) 
O kadar yıldır burada yaşıyon alışamadın mı hala "yapmak değil bakmak ayıp" deriz. Alkol alır, yiyişir. Kime ne? Hangimiz çıkıp takılmadık o çimenlerde. Oturup izlemiş kadar olduk :D


  • bana da mi lolo  (06.07.14 20:25:16) 
'sanane lan göt' diye düşünürdüm orada olsaydım senin hakkında.


  • hamurumdaki ayrilik tozu  (06.07.14 20:52:37) 
bırakınız siksinler bırakınız soksunlar.


  • jakopapagan  (06.07.14 20:57:28) 
seni tanimiyorum, sahsi düsünme ama söylemeden edemem. su yazdigin kafa yapisindaki insanlara feci ayar oluyorum. sanane kardesim, bi yerin mi sisiyor nedir yani.


  • ben de  (06.07.14 21:15:43) 
Yukarıdaki herkese katılıyorum.


  • aychovsky  (06.07.14 21:17:36) 
Yapmak degil, bakmak ayip. Git otede oyna sen de


  • Idonthaveausername  (06.07.14 21:26:30) 
bence de rezil bir görüntü ama yapacak bir şey yok. etrafta aile, çocuk falan olsaydı yapmazlardı muhtemelen. yani öyle umut ediyorum. bi de kızın babası dert etsin sen canını sıkma. geçen gün bizim burda bi abi yolda kızını gördü, yanındaki başka bir kıza ''seni bir daha benim kızın yanında görürsem bacaklarını kırarım'' diye bağırdı. konu neydi az çok tahmin edilebilir ama baba gibi babaydı be o abi. godoşların kızlarını da parklarda ulu orta ellesinler bırak.


  • juninho77  (06.07.14 21:31:17) 
Tiksindim diyorsun da oturup izlemişsin!!
Hiçbir şey düşünmem, çeviririm başımı. Hem milleti dikizleyeceksin hem de buraya gelip destek arayacaksın. Ayıp.

  • mornie  (06.07.14 21:39:40) 
hadi yine iyisin gece düşünür düşünür 31 çekersin


  • the imp  (06.07.14 22:04:19) 
  • rhan  (06.07.14 23:09:05) 
pardon oturup izlemedim sizin kafalar epey uçmuş zaten heralde manzarayı hayal edip osbire geçtiniz.

bariz burnumun dibindeydiler bir çeşit yer yol bilmeme zamana uymama var. yani adab-ı muaşeret diye bişi var. sizin kalın kafalarınız rahat olmayı yer yol bilmemekle karıştırıyor.

yeterince açık olamamışım ben tane tane ilkokul çocuğuna anlatır gibi anlatmalıymışım onu da görmüş oldum.

insanların nerde ne yaptığı evet banane beni ilgilendirmez lakin zaman mekan uyumsuzluğuydu bu anlatmak istediğim.

destek arayacağım bi ortam ya da bi durum değil düşünceme destek aramak için yazmadım zaten daha bunun farkında değilsiniz.

ben görüntünün rezilliğinden bahsettim uyumsuzluğundan bahsettim banane canım kanları kaynıyo insanların yiyişiyolar da bunun bakma ya da sizin tabirinizle dikizleme değil yani.
ben gayet de kardeşimle oyun oynuyodum hatta oturduğumda sırtım onlara dönüktü ama yüksek seslilerdi kulaklarımı da mı tıkasaydım gözlerimi kapatıp ha? benim özgürlüğüm nerede?

zaten onların yaptığı benim özgürlüğüme tecavüz! sonuçta özgürlük bir başkasının özgürlüğünü kısıtladığın an biten bir olgu.

anlaşılmayan bi yer var mı?
  • indescribable  (07.07.14 00:03:26) 
olay rezil veya değildir, herkesin düşüncesi ayrıdır tamam. ancak sizin gelip de bu kadar detaylı bu olayı izlemeniz ve anlatmanız çok çirkin bir şey. hatta bana göre, eğer onların ki çirkin bir davranışsa, sizinkisi on kat daha beter. madem hayattan soğudunuz, bakmasaydınız? bakıp bakmama özgürlüğümüz vardı en son hatırladığım kadarıyla. herkes belli bir model olmak zorunda değil, fabrika çıkışımız yok. herkes sizin kafanızda yaşamak zorunda değil. herkes istediği hayatı yaşar. sizin de elinizde buna dahil olup olmama hakkı vardır, çekinmeyin kullanın.


  • it's just a cigarette  (07.07.14 00:13:04) 
sevişmeyi rezil bir eylem olarak gören sizler var olduğu için adab-ı muaşeret diye bişey var.
afrikada insanlar çıplak geziyor bu kadar tecavüz vakası olmuyor.
sizin zihniyetinizi (adab-ı muaşeret dahilinde)
  • rakicandir  (07.07.14 00:17:10) 
  • vefalilutfu  (07.07.14 00:29:04) 
olup biten de tam anlaşılmıyor ama, sizin bu kadar rahatsız olmanız büyük olasılıkla kendi içinizdeki sıkıntılardan kaynaklanıyor.
şu bay A'dan, bay X'ten kurtulun, bir kendinize gelin, bu tür şeyler o kadar rahatsız etmeyebilir o zaman.

  • yalnux  (07.07.14 00:40:21) 
adam 19 cevap içinden birine tik atmış. sana ne arkadaşım? sen kimsin? ahlak bekçisi misin? kızın göbeğinde yaşananları mı hissediyorsun napıyorsun? te tengrim ya tipe bak.


  • nohut kokusu sacan duduklu tencere  (07.07.14 00:43:01) 
insanların baskı altına alınmasına, dikizlenmesine, kontrol edilmesine karşıyım ama ben parkta milletin birbirinin götünü ellemesini falan da anlamıyorum açıkçası. öpüşülür, minik sürprizler yapılır tamam ama yok abi anlamıyorum, bi insan parkta niye sevgilisinin götünü memesini eller?

bunu deyince de hemen abazan, dağ barzosu, otuzbir çekmekten çıldırmış adam yaftası yiyoruz. istiyorlarsa skişsinler ben rahatsız etmem, "NAPIYOSUNUZ LAN ŞEREFSİZLER" de demem ama saygısızca buluyorum bunu.

sevmek sevişmek güzel şey ona itirazımız yok. sıçmak da ayıp değil ve aynı zamanda güzel ama keyifli oluyor diye parkta sıçmıyorum ben mesela.

biz milletçe böyleyiz. ortasını bulamıyoruz. yakın zamana kadar insanlar ayıplanırdı mesela el ele tutuşsalar bile. fazla muhafazakardık. belki de buna tepki olarak, diğer uç grup oluştu şimdi. ben kendi ahlak ve değer anlayışıma göre yargılıyorum bu davranışı. avrupalının ya da arapların ne dediği benim için çok önemli değil.

dediğim gibi, insanların öpüşmesinden sevişmesinden ciddi bir rahatsızlık duymuyorum, yapanın da yanına gidip "uslu durun çocuklar" demem, ilgilenmem. ama bu SANE NE BE APTAL, SEVİŞMEK SEKS GÜZEL ŞEYLER kafası da biraz garip geliyor yani açıkçası.

fazla abartılı, içten gelen bir düşünce/fikir değil de bir şeylerin itmesiyle dillendirilmiş bir ifade gibi. amariga'nın oyunu sanırım.
  • pescador  (07.07.14 00:46:26) 
sorun onların yiyişmesi değil. sorun yiyiştikleri yerin yanlış olması. çoluk çocuk görür vs. neresinden tutarsan tut elinde kalacak bir durum. ve bu işin bananesi sananesi olmaz. çağdaş olacaksan olacağın yeri bileceksin. çağdaş olmak demek elalemin içinde sevişmek demek değildir.

insanlar özgür varlıklardır, "başkasının özgürlük alanını işgal etmedikleri sürece."

fakat tepkin ve hissettiklerin diğer arkadaşlar gibi bana da yanlış geldi.
ayrıca sadece senin düşündüğün gibi düşünenlere tik atman da yanlış bir davranış. zira sorduğun soru: "siz ne düşünürdünüz?".

aynı durumda ben ne yapardım: bahsi geçen yere ailemle gitmişsem, oturduğum yeri de değiştiremiyorsam, "çoluk çocuk var arkadaşlar, lütfen, biraz daha edepli davranabilir misiniz?" minvalinden uyarırdım. ailemle gitmemişsem umrumda olmazdı.


edit. tik atıp atmama(n) benim için önemli değil. fakat sadece senin düşünceni savunan birine tik atman, diğer görüşlere tik atmaman saçma durduğu için uyardım. neticesinde yollarımız farklı da olsa aynı şeyi söylüyoruz. ezcümle, empati.
  • papillon7  (07.07.14 01:21:25 ~ 04:14:00) 
tik at(a)mamış olmamı dert edeceğinizi cidden düşünmemiştim mobilden yazmıştım rastgele tiklemiştim. neyse şuan pc deyim tiklerim sıkıntı değil her düşünceye açık olduğum için siz ne düşünürdünüz dedim.

ama ya bende problem var ya sizde bir inat algılamıyosunuz. kusura bakmayın ama karşımda iki genç yiyişecek ben kardeşimle top oynarken hasbel kader topum onların yakınına gidecek ve ben gözüm kapalı el yordamı top almaya gidicem? neresi mantıklı? topu oraya atmayalım dimi sizin düşüncenize göre?
ayrıca lambanın altındalardı hani ister istemez "heyooo biz burda sevgilim ve bir erkek arkadaşımla yiyişiyoruz biz çok raaatız raaaatsız olan bakmasın ahahaha" modunda takılmalarını da nasıl anlatayım bilemedim.

hem ben neden kendimi kısıtlıyorum sevgililer yiyişebilmeyi uluorta yaparken bakmıcakmışım bakarsam da rahatsız olmucakmışım bik bik bik..
yapılan cidden edepsizlik yol yordam bilmeme cahiliyet. bunun başka ülkelerle alakası yok. batıdan örnek veriyosunuz iyi güzel doğuda taşlıyolar canım böyle durumlarda olmadı idam ediyolar başkasına baktı diye bi uyandırayım.

burası türkiye yahu başka memlekette yaşamıyosun burda ne geçerliyse o yani ötesi olamıyor maalesef.



kafalarınız epey güzelmiş güle güle kullanın. bu yazdığımla aşk meşk hayatımdaki insanların ne alakası var? komiksiniz cidden.
  • indescribable  (07.07.14 01:42:47) 
  • bana da mi lolo  (07.07.14 11:26:15) 
Sizin dusuncelerinize gore onlarin yaptiklari gayet dogal normal benim burada anlatmis olmam durumdan rahatsizligim yanlis ayip dimi?
Bakmama ozgurlugum var dimi hi hi evet. Hani onlarin da yapmamasi gerektigi gibi.
Ornekleme yapiliyosa her acidan olmali o ornekleme o yuzden yazdim.

Aman her neyse onlr hakli ben haksizim evet evet bravo
  • indescribable  (07.07.14 11:37:26) 
Gercekten olaya degil benim anlatis bicimime.takilip siddetle yaziyosunuz ama, bana bakma diyenler oldugu icin benim o yone bakmami engelleyen durumda olduklarindan gozumu kapatip kafami cevirerek oyun.oynuyo olmam beni kisitlamiyo mu?


  • indescribable  (07.07.14 11:43:21) 
bırakın istediklerini yapsınlar. oturup dikizlemişsiniz yani, ayıp olan onların davranışı değil.


  • [silinmiş]  (07.07.14 11:49:59) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.