[]

Nereden Pikap Alabilirim?

Merhaba. Pikap konusunda kör cahil adamım. Odamda bulunsun dinleyeyim arada diye pikap almaya karar verdim. Mağaza mağaza dolaşma şansım yok, o yüzden internetten almak istiyorum. 500 liraya kadar verebilirim. Yardımcı olabilir misiniz?

Edit: Nokta atışı dükkan ismi söylerseniz bi bakabilirim.
Yer:İstanbul

 
Lokasyon verirsen yardımcı olabilirim.


  • otshe  (05.07.14 00:09:52) 
ingiltere'de tyanıdığın varsa getirt. amazon vveya ebay üzerinde ucuz şeyler bulman olası. yada sahibinden.com'a bakıver.


  • kup tuz  (05.07.14 00:18:01) 
morfare.com'dan aşağıda bağlantısını verdiğim pikabı almıştım. preamfisi ve usb çıkışı var plaklarınızı dijital ortama aktarabiliyorsunuz yani.

www.morfare.com

preamfisiz bir pikap alırsanız bir de amfi almanız gerekir. bununla gerekli çevrimi yaparak mini-jack (bildiğiniz kulaklığın çıkışı) çıkışlı ses sistemini bile bağlayabiliyorsunuz.
  • paltar yuyan masin  (05.07.14 00:18:42) 
@paltaryuyanmasin in verdiği bağlantıdaki pikaptan ben de aldım. başlangıç için seni tatmin eder, iddialı birşey istemiyorsan. amfiyle uğraşmaman adına isabetli olur bence, çünkü o da zor bir süreç.


  • kitap arasında kalmış silgi tozu  (05.07.14 00:36:28) 
Başkan pikap için Kadıköy ü dolaş ilk baş fikir sahibi ol, ne çalacaksın mesela ona göre pikap al 45lik mi 90 lık mı taş plak mı


  • john  (05.07.14 00:45:23) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.