[]

electro world açılmış ürün iadesini kabul ediyor mudur?

hiç kullanılmamış ama açılmış bir ürünü iade edebilir miyim? 5 gün oldu daha alalı.




 
çirkefe yatın, çirkinleşin paşa paşa kabul ederler.


  • cro magnon  (22.06.09 12:59:07 ~ 12:59:19) 
Tüketici kanununa göre 15 gün içinde ürünü iade etme hakkınız var. eğer buna yanaşmazlarsa tüketici haklarını bildiğinizi, hatta tüketici mahkemesine gidip "şikayetimvar.com"da da bu durumu cümle alemle paylaşacağınızı söylerseniz, geri adım attırırsınız.


  • trawmatolog  (22.06.09 13:16:10) 
Vakumlu pakette bulunan bir ürünse genelde biraz çamura yatıyorlar onlarda ama electro world bu durumlar işi yokuşa sürmez pek. Direk bu işle ilgilenen yetkili ile görüşün mağazaya gittiginizde aldıgınız reyon elemanı falan yerine.


  • rurouni  (22.06.09 13:58:36) 
bildiğim kadarıyla tüketici kanununda 15 gün içinde iade ayıplı mal'da geçerli. onun dışında mağazadan doğrudan aldığınız ürünü iade etme "hak"kınız yok. internet üzerinden yapılan alışverişlerde 7 günlük bir "sözleşmeden cayma" hakkınız, dolayısıyla mazaretsiz iade hakkınız var. onun dışında mağazaların bu konuda izlediği politikalara kalmışız.

yakın zamanda yaşadığım bir örnek: bimeks ilk üç gün içinde mazeretsiz iade kabul ediyor. her yere asmış, ilan etmiş. bir bakın elektroworld'ün bu konudaki politikası nedir.
  • no avalon  (22.06.09 16:03:45) 
evet aldığınız ürünü iade edemiyosunuz beğenmedim diye. öyle bişeyi zamanında carrefour yapmıştı hala var mı bilmiyorum ama bokunu çıkarmıştı bazı arkadaşlar. adam sömestr da gidip sinema sistemi alıyo 10 gün takılıyo evinde babalar gibi sonra ben bunu beğenmedim diyip geri iade ediyolardı. elektroworld de ise iade almıyolar boşa götürmeyin.
ama isterseniz bi telefon edip şansınızı deneyin alacağınız cevap %99 olumsuz olacaktır.

  • rentts1  (22.06.09 16:15:28) 
iade etmeme gerek kalmadan sıkıntım çözüldü, ama rurouni'nin de dediği gibi gerçekten işi yokuşa sürmeyen, ve olumlu bir stratejileri var. cevaplar için teşekkürler..


  • a7x  (22.06.09 17:51:55) 
sorununuz çözülmüş ama başkalarının da bilgisi olsun diye yazıyorum,

ben electro world'den 30 liralık bir kablo almıştım, paketi açılmamış şekilde yaklaşık 4 gün sonra en azından aynı fiyata başka bir ürünle değiştiririm diye düşünerek vermiştim görevliye, o da direk paramı iade etmişti sorgusuz sualsiz. hoşuma gitti tabi.

bilginize.
  • pozitif dusunce de kazanir  (22.06.09 19:17:27) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.