[]

kızlar saçımı kendim keseyim mi?

5 yıl önce saçımı uzatmaya karar verdim ve o günden beri bırakın kırıklarını almayı makas bile değdirmedim. kuaförlere güvenmediğim için gitmek istemiyorum, kırıklarını al desem bile daha fazla kesecekler ve şebeğe döneceğim biliyorum.

en iyisi kendi kendime kesmek değil mi? sonuçta iki santim bişey alıcam, ama nasıl yaparım bu işi? elime makas alıp öne doğru eğilerek ıslak saçı mı keseyim, yoksa kuru halde parti parti mi veya nasıl?

bilal'e anlatır gibi bi zahmet.

not: erkeğim dememe gerek var mı?

 
annem ve ablam yıllardır kendileri keserler.
yaptıkları kadarını söyleyeyim, banyodan sonra saçlar ıslakken başını tamamen öne eğ, tüm saçını düzgünce tara,hepsini önde toplayıp başın eğikken kesmek istediğin kadar dümdüz kes. arkaya attığında çok güzel oluyor. yetkili bi abla da yazar onları da dinle yine de

  • anil  (30.06.14 21:44:53 ~ 21:45:14) 
Kendin kesebilirsin youtube üzerinden bir sürü video var izleye izleye öğrenirsin zor değil mobil olduğumdan link veremiyorum.


  • tuborg yesili  (30.06.14 21:44:58) 
en iyisi kardeş. anasını satayım 18 santim saçımız vardı kabarık duruyor diye bi kırıkları aldırayım dedim eve geldiğimde 14 santim olmuş. buradan o berbere sesleniyorum lan 4 santim kaç ayda uzuyor biliyor musun allahsız kitapsız?


  • bana jacob diyolar  (30.06.14 22:02:08 ~ 22:02:20) 
Ben şundan aldım aliexpressten 3-5dolara işe yarıyor kendim kesiyorum www.youtube.com


  • Domuz  (30.06.14 22:08:57) 
güvenilir berber bulursan da sonuçtan çok daha memnun kalırsın ama. ben mesela gidiyorum o kenarlarda çıkan kısa kalın hafif dalgalı saçlar var ya onları kestiriyorum favori kısmını düzeltiyorum varsa kırıkları aldırıyorum falan enfes yapıyor adam bence berber araştır asla bir berber kadar iyi kesemezsin. tabii berber diyince aklına kasap gelmesin kuaför tarzı yerlerden bahsediyorum.

not: erkeğim
  • proletarier aller lander vereinigt euch  (30.06.14 22:12:44 ~ 22:17:47) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.