[]

Motor ve reflektör olayları

Merhaba,

Sonunda motorumu aldım. Uygun fiyata kask ve ceket de buldum ancak, motor full siyah renk, kask siyah, ceket krem renk.

Fiyat çok farkettiği için aksesuarda bunları almak durumundayım. Üzerimde tamamen siyah ve krem renk olacak. Lastiklere ve kask üstüne reflektör bantlardan düşünüyorum ne dersiniz? Yoksa yol yakınken 200 daha ekle beyaz kaskı mı al dersiniz? Yolda dikkat çekmenin bir yolunu bulmam lazım aksi takdirde bu renklerle asfaltta kaybolurum.

Bir fikir rica ediyorum

Teşekkürler şimdiden!

 
www.ismont.com.tr

özellikle güneş battıktan sonra kesinlikle kullanmalısın. sakın motor malzemeleri satan bi yerden alma fiyatlar 60 liradan başlıyor.
  • prezarlatif  (30.06.14 17:13:27 ~ 17:13:51) 
genel olarak beyaz kask daha gorunur, daha dikkat cekici. benim de artcimin da kasklarimiz beyaz. yalniz fiyat farki nasil 200tl oluyor? genelde beyaz tek renk olunca daha ucuz olur.

ben ayrica topcase'e, tirlara yapistirilan 3m reflektif serit bantlardan alip yapistirdim duzgunce kesip, onlarin da faydasi olur.
  • nawres  (30.06.14 17:15:40) 
öncelikle kaskların renkleri arasında bir fiyat farkı olmaz olsa olsa tasarım v.s için fark vardır o da o kadar para etmez bu durumda aynı fiyata aynı kaskın beyazını alabilirisin, fakat öncelikle görünürlük önemli ama sen sanırım biraz kaskta fiyattan kırpmışın ekiman alırken, önce onları bir düzenlemek gerek,
reflektör kısmına gelince reflektör yelek kullanabilirsin, topcase v.s gibi yerlere tır reflektörü denen nanelerden yapıştırabilirsin, yapıştırma yöntemiyle ceketine falan bunların kumaş olanlarını kullanabilirsin.

  • exodia  (30.06.14 17:36:00) 
Teşekkür ederim kaskların arasında fiyat farkı var cünkü 2. el, ikisi de aynı model olmasına ragmen siyahın sahibi 200 isterken beyazın sahibi 400 fiyat çekiyor maalesef :/


  • maymuncuq  (30.06.14 17:38:18) 
ooo oooo sen çok yanlış yapmışın, kasklar tek kullanımlıktır onun darbe aldığını almadığını bilmeden bir adamın sözüne güvenerek mi aldın ? üretim tarihi, darbe alıp almaması bunlar çok önemli noktalar darbe almış kask kask değildir artık onu evde saksı olarak kullanmak gerekir.


  • exodia  (30.06.14 17:41:15) 
"kask dis fircasi gibidir, kisiye ozeldir."


  • nawres  (30.06.14 17:55:59) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.