[]

muhtemel çürük raporu ?!

efenim hörmetler. şimdi bendenizde hiç hesapta olmayan ama gayet ciddi olduğunu öğrendiğim bir hastalık varmış. nörolog bir arkadaşa sorduğuma göre askerliğe engel olması ihtimal dahilindeymiş. tabi karar onun değil biliyorum da bu durumun tespiti için önce nereye gitmem gerekiyor? ilçedeki askerlik şubeye mi ? baktım ama bulamadım sanki ?

(istanbul'dayım. elimde mr'ım var.)


 
Geçmiş olsun. Baglı oldugun subeye git onlar askeri hastaneye sevk edecekler muhtemelen . Biraz karmaşık ve uzun süren işler bunlar


  • spy of soul  (30.06.14 13:11:39) 
askerlik şubesini bi arayıp sorun ama önce isterseniz. aile hekiminizden de sevk isteyebilirler, git-gel yapmak zorunda kalabilirsiniz.

kartal askerlik şubesi'ndeki kadın bana "biz buradan sevk veremiyoruz" demişti.
  • i was me but now he s gone  (30.06.14 13:18:24) 
şubeye gittiğinde rahatsızlığın olduğunu belirtiyorsun. onlar da bir kağıt verip aile hekimine yolluyorlar. aile hekimi elindeki mr sonucuna bakıp sevki uygundur diye bir not düşer. o kağıdı tekrar şubeye götürdüğünde sevk işlemleri başlamış olur.

nette asker alma sağlık yönetmeliği diye aratınca bir pdf dosyası çıkıyor. orada hangi hastalıkların muaf olacağı yazıyor.
  • montauq  (30.06.14 17:26:32) 
çürük raporu işini söyleyeyim:

bölüğümde bir gözü görmeyen bi eleman vardı. 1 ay acemliğini yapıp bizim bölüğe geldi, burada da 3 ay askerlik yaptı. biz terhis olurken bu eleman daha yeni çürük alabilmişti.

yine bölükte bir eleman vardı bi bacağı diğerinden kısaydı.
1 ay acemiliğini yaptı, 2 ay çürük için uğraştı. gene bi temizinden 3-3.5 ay askerlik yaptı.
  • kamera motor  (01.07.14 13:28:32) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.