[]

Motorsiklet sorusu

Ybr 125 ile yahamah delight

Bu ikisi arasında kaldım ilk motorum olacak daha önce vitesli çin chopperları ve mondial gibi scooterlar sürmüşlüğüm var birinin scooter diğerinin commuter olduğunu biliyorum üstteki modellerin. Fakat sorum şu hngisi daha avantajlıdır. Mesela yakıt olarak mesela yağmurda sürüş olarak yada oturma pozisyonu, rahatlık, düştümü masrafı az vs...

Teşekkürler

 
rahatlik olarak tabi ki scooter, vites debriyaj derdi yok, ayaklar icerde oldugu icin yagmurda daha az islanirsin, sogukta bacaklar ruzgari daha az yer.

yakitlarini bilmiyorum da zaten 125lik, 150lik motorlar her turlu az yakar, kayda deger bir fark olacagini sanmiyorum.
  • nawres  (27.06.14 14:21:41) 
d'elight muhtemelen daha az yakar. hem ölçüleri küçük hem de motoru.


  • bira sisesi kapagi  (27.06.14 14:26:04) 
Scooterlar rahat gözükse bile, denge açısından dezavantajlı.

Scootetların tamiri daha zor ve haliyle daha maliyetli olur.

Ybr 125, 125cc'lerin içinde en az yakanı. Yakışıklı da. Scutırın götüne koyim. Her türlü YBR.
  • sevgili sen masada değil yatakta güzelsin  (27.06.14 14:39:15 ~ 14:39:31) 
ilerde cc yükseltmeyi planlıyorsan vitesli almak daha doğrudur.
ybr 125 sürüş pozisyonu; yedek parça zenginliği ve düşük yakıt tüketimi ile bilinir. kuryeler bu yüzden sıklıkla kullanır..
ama bu işler gönül işi; başka bir şeye biner beğenirsin belli olmaz.
  • deneme2  (27.06.14 15:03:32) 
görsellik ve estetik bir kenara, ybr her yonden avantajli olur.

evereste mi ne çıkmıştı kan adamlar ybr ile.
  • cokilgincvesesgetirecekbirnickarayanadam  (27.06.14 15:24:16) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.