[]

sizinki ne ?

Hayat amacınız olmadan yaşamak mutsuzluk ve anksiyeteye sebep olur diyor uzmanlar..Kendimi sorguladim da yok gibi nerdeyse.. :( sizin bir hayat amacınız var mi a dostlar?




 
Boeing'de çalışmak.


  • harekatamiri  (25.06.14 14:25:17) 
yüksek lisansı jeoloji den yapmak
öyp ile deniz bilimlerinde araş gör olup akademik akademik ilerlemek

önce bi kpss kazanıp parttime memur olup bikaç bişiler almak.
  • indescribable  (25.06.14 14:35:27) 
anksiyete benim hastalığımdı. çok şükür atlattım, büyük hedefler koymak yerine, küçük hedefler koyup, onlara yaklaşmak daha mantıklı. büyük hedef de her zaman vardır ama aklın en ücra köşesinde, kıpırdamadan durmalı :))


  • cok iyi yol  (25.06.14 14:40:07) 
benim yok ve anksiyetem var.
evlenmek, üremek, kariyer yapmak vs gibi bir amacım yok. amacı gectim kesinlikle dusunmuyorum.

  • partizan  (25.06.14 14:43:07) 
dunyayi ele gecirmeye calisiyorum ben. baslangic asamasi olarak simdilik merkezi bi yerde kiraya ciktim.


  • nawres  (25.06.14 14:45:37) 
çalışmadan para kazanacak bir pozisyona gelmek.


  • vendorth  (25.06.14 15:01:50) 
want2die +1


  • oraletarya  (25.06.14 15:05:06) 
ressam ve heykeltıraş olmak isterdim


  • rock n roll  (25.06.14 15:06:05) 
daha fazla çalışmak, daha fazla kazanmak :) kazanmanın peşindeyim ben ama çalışmadan olmalı diye bir şartım yok. seviyorum çalışmayı :/


  • kerbeee  (25.06.14 15:21:44) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.