[]

Ameliyattan sonra sigara

Geçen çarşamba sinüzit ameliyatı oldum. Ameliyat burundaki yolları açmak için yapıldı. Konkalar düzeltildi. Bu konka denen şey bildiğimiz et yani.

Ameliyat bilgilendirme kağıdında bir süre içmeyin diyor. Çok kötü durumda değilim. Daha önceden başka bir ameliyattan dolayı 43 gün içmemişliğim var yine bu sene. Ama bu sefer uzun sürmemeli.

Evet biliyorum, doktora sormak lazım böyle şeyleri. Kontrole babam da beraber geldiği için söyleyemedim doktora. Ancak yalnız gidecem de öyle konuşacam...

 
Allah allah, içme garantiye al arkadaş bu nasıl bir iradesizlik? ölüyor musun bir ay içmesen?


  • burberry  (24.06.14 00:52:02) 
ee bizden ne istiyorsun? bir dal sigara mi verelim ne yapalim?


  • nawres  (24.06.14 00:54:08) 
Hakikaten soruyu bile sormamışım. Anlayan anladı zaten de yazasım da gelmedi şimdi.


  • aguilas negras  (24.06.14 00:56:31) 
Git doktora da fırçayı ye, bunun için mi vaktimi harcıyorsun diye...

Sigara bu kardeşim, içmeyen içmiyor, sen de içme şu zıkkımı. Evde sigara peki varsa hepsini parçala at çöpe.
  • harzem  (24.06.14 00:59:21) 
bir süre içmeyin diyorsa bir sebebi vardır


  • rock n roll  (24.06.14 01:03:32) 
bir süre içmeyin ibaresi çok malmış, adam ne yapsın.

bir süre kavramı çok muğlak. 3 gün de "bir süre", 3 ay da...

ayrıca 3003ün yorumu mütüş, "yeşilaycı gavat yavşaklar" :D

bence 2-3 hafta olduysa iç, olmadıysa bekle 2 hafta sonra iç yeter
  • zbamk  (24.06.14 03:38:45) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.