[]

Gol atmış futbolcu sevinci..volume-5-

öncekiler için,
1. www.eksiduyuru.com
2. www.eksiduyuru.com
3. www.eksiduyuru.com
4. www.eksiduyuru.com

Hayatınızda hiç gol atmış bir futbolcu kadar sevinebildiniz mi bir şeye?

Neydı o sevinç?

 
en son 5 yaşında falanken tsubasa gol attığında sevinmiştim. hayattan bu kadar keyif alamıyorum, ne böyle sevinebiliyorum ne eğlenebiliyorum. ama gol başına 25bin dolar falan verseler ben de öyle sevinirdim herhalde :)


  • r_u_h  (23.06.14 12:47:09) 
r_u_h + 999


  • pandispanya  (23.06.14 12:48:15) 
1. Ummadığım biri döndü. "Ben neymişim beah!" dedirtti. Sonra gitti.

2. İhtimal vermediğim firma arayıp "pazartesi gel başla" dedi. 3 hafta sonra kovdu.

Ve daha nice iptal kararı verilmiş goller
  • vyava  (23.06.14 12:49:00) 
evet.

geçen yıl eylül ayında çok istediğim bir TV işi olunca o an yanımdaki arkadaşların boynuna atlamıştım.
  • klassno  (23.06.14 13:49:01) 
@vyava hep ofsayttan atmışsın be abi :(


  • r_u_h  (23.06.14 14:47:17) 
lise sona geçerken sınıfta kalma ihtimalim vardı. kimyanın bütünlemesinden 45 alarak göt zoruyla geçtiğimi öğrenince okulun bahçesinde turlamıştım.


  • sensible soccer  (23.06.14 14:48:50) 
üniversiteyi kazandığımda çok sevinmiştim, ay ne salakmışım o zamanlar :D internet cafe bir taneydi o zaman bizim semtte, sonucu öğrenmeye gitmiştim. öyle bir zıplamışım ki önümdeki sehpaya dizim çarpmıştı, sehpa kırılmıştı asdfasdgf

evlendiğim akşam da çok sevinçliydim, 4 saat hiç ama hiç oturmadan oynamıştım, 2 gün hasta yattım, bünye bitmiş :D

benim ufak-tefek mutluluklarım çok allahtan ama bu ikisi majör diyebilirim.
  • kerbeee  (23.06.14 15:06:01) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.