[]

Gol atmış futbolcu sevinci..volume-4-

öncekiler için,
1. www.eksiduyuru.com
2. www.eksiduyuru.com
3. www.eksiduyuru.com

Hayatınızda hiç gol atmış bir futbolcu kadar sevinebildiniz mi bir şeye?

Neydı o sevinç?

 
erasmus'taydım litvanya'da. bir dönemliğine gitmiştim, ama o kadar harika, o kadar muhteşem geçiyordu ki, ikinci döneme uzatmam şart oldu. türkiye'ye dönemezdim yani o hayatı bırakıp. okula mail attım, kağıt küreği ayarladım falan derken her şey halloldu. ama ikinci dönem için erasmus hibesi alamazsın dediler. ailemle konuştum, ikna ettim. tamam dedik, biraz daha az harcar, gerekirse makarnayla beslenir yine de kalırım. bir dönem daha kalacak olmanın sevinci, ama bir taraftan da "nasıl geçineceğiz" kaygısı arasında gidip geliyorum. derken bir hafta falan sonra hocadan bir mail geldi. erasmus başvuruları sonlanmış o dönem için, bir tane kontenjan boş kalmış. o yüzden o kontenjanın hibesini de sana vericez dedi. o maili gördüm ya ben. sandalyeyi devirip ayağa kalktığım gibi bağırarak öyle bi koşmaya başladım ki. böyle atlaya zıplaya, şampiyonlar ligi finali 90+5'te gol atmış gibi yardırdım dakikalar boyunca. millete sarılıyorum falan. baya çılgın atmıştım ahah. hey gidi günler.


  • bugunku antremanda goz dolduran futbolcu  (14.01.14 23:29:19) 
daha olmadı valla. bazı hayallerimiz var tabi onlar gerçekleşirse dünya kupası finalinde takımının tek golünü 90' da atmış futbolcu gibi sevinirim.


  • xenophobe  (14.01.14 23:51:35) 
benimki çok klasik. lisede futbol turnuvası. kaleciyim, maç 0-0 bitmiş. uzatmalar filan derken penaltılara kaldı. son penaltıyı çıkardım, yendik:)

2010-2011 yılındaki alanzinho'nun attığı 2 golü de listeye ekleyebilirim.
  • hayley williams ile evlenecek genc  (15.01.14 00:06:36 ~ 00:08:30) 
arkadaşıma ösym şifremi vermiştim sabah öss tercih sonuçlarına bak ve beni ara diye. müjdeyi verince çok sevinmiştim. ama nerden bilebilirdim ki ----> expertfootball.com


  • malibug  (15.01.14 00:56:19) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.