[]

Film izlemek için bir site yapsaydınız...

İçinde ne gibi özellikler olsun isterdiniz?
Nasıl bir ayırt edici özelliği olmasını tercih ederdiniz?



 
her filmin fragmanı olsa, film hakkında kunye gibi bilgiler olsa fena olmaz.


  • all girls dream  (21.06.14 00:50:37) 
arayuz ve kullanici deneyimi uzerine ciddi dusunulmesi gerek. dizimag ile yabancidiziizle1'i karsilastirirsan cok net gorursun bunu mesela. oyle wordpress temasi satin alip cat diye flash player'i koymakla dizi/film sitesi olmuyor, olsa da kaliteli olmuyor.


  • hjarteblod  (21.06.14 01:02:01) 
Türlere göre en iyi sıralaması yapılabilsin


  • kablelvuku  (21.06.14 01:34:52) 
Adam gibi veri tabanı olsun.

İçinde brad pitt'in olduğu 180 dakikadan kısa tarihi filmleri listeleyebileyim.

Bütün ödül bilgileri olsun.

1990-2014 arası Venedik film festivalinde en iyi film ödülü almış filmleri listele dediğimde karşıma çıkarsın. Ya da Cannes ya da Berlin ya da Oscar.

Hatta oscar için ödül alanlar değil adaylar da bulunmalı illa ki.

Misal Oscar ödülüne aday olarak gösterilen en genç yönetmenin filmini çat diye bulabileyim.

Mekan bilgileri de olmalı. Paris'te geçen filmleri aratabilelim.

Dil seçeneği de olmalı. Japonca filmleri listeleyebilelim.

Çok şey mi istedim?
  • godsparticle  (21.06.14 01:53:16) 
başıma iş almamak için yapmazdım :D


  • anil  (21.06.14 01:54:53) 
en ama en önemli konu filmi hangi oynatıcıyla izleyeceğimiz. bir kere, kesinlikle kalite değiştirme seçeneği olsun, 720/480/360 şeklinde. vk bu konuda çok başarılı, örneğin ben oynatıcısı vk olmayan sitelerde film/dizi izlemiyorum. mail.ru eskiden iyiydi ama şimdi yazıya tıklayarak geçti kalite değiştirme işini, ezberlemek zorunda kaldım hangisi kaliteyi arttıyor çünkü rusça bilmiyorum; buna da dikkat etmek lazım.her şeye rağmen alternatif sunucularda da olsun filmler, en kötü bir tanesi çalışsın.
bunlar temelde olması gereken şeyler aslında, ayırt edici değil ama bunlar olmadıktan sonra başka bişey olsa da işe yaramaz kanımca.

  • baba jo  (21.06.14 02:05:14) 
internet hızına göre netliği otomatik ayarlama olayı var, o çok iyi bak kesintisiz izleme için.


  • alaimisema  (21.06.14 08:56:09) 
OYNATICI ÖNEMLİ EVET.
BİRDE MÜMKÜNSE HTML5 KULLANIN, FLASH'IN TA AMK.

  • etna  (21.06.14 09:03:44) 
unutulmazfilmler.com'un daha az reklamlısını isterdim.


  • angelus  (21.06.14 09:25:11) 
reklam uygulamalari sinir bozmayacak sekilde olsun isterim, keyifle filmimi secip izlemek niyetindeyken, sinirimi hoplatip keyfimi kaciran sitelere tahammul edemiyorum.


  • eick  (21.06.14 11:48:48) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.