[]

iphone 3g sorusu

merhaba,
abla, gitti heves etti garantili ve istediği hattı kullanabileceği şekilde stabil bir 3g 16gb aldı.
1-iyi güzel hoş da bunda bir şey yok" diyor jailbreak mi yapmak lazım illaki? yapsak garantiyi etkiler mi?
2-bir de bu alet sahiplerinin olmazsa olmaz uygulama, program v.s leri nelerdir? şunu yapmazsan çok şey kaçırırsın dediğiniz?
3- bir de arada servsi yok filan diyor bu ne olaki?

 
donanımhaber forumlarına bir bakmanı öneririm.


  • nickim onbes harf  (19.06.09 02:25:34) 
1. Eğer yazılımları internetten indireceksiniz jailbreak gerek. Aksi halde store kullanmanız gerek. Jailbreak ile garanti gider.
2. Bilmiyorum. Kullanmıyorum ben. Sunduğu özelliklere göre çok pahalı bana göre.

  • tcp0203  (19.06.09 02:27:53) 
hatta çoğu şey burada:

forum.donanimhaber.com
  • nickim onbes harf  (19.06.09 02:31:14) 
2. eczane, taksi gibi türk programları adına uygun amaca hizmet ediyor. istanbul'da yaşıyorsanız çok kullanışlı, diğer şehirleri bilemiyorum.

onun dışında skype, facebook, aol radio , currency, bilgisayardaki itunes i kontrol etmeye yarayan remote, isabah, fotomaç, last.fm , pandora , msn için fring, ve bir kaç bedava oyun iş görür.

ben ipod touch kullanıyorum ama iphone da da fazlasıyla iş görür bunlar.

garantiyi kavramını ne kadar önemsemesem de warez ortamlarından çılgınca oyunlar programlar indireceğim gece gündüz kovalayıp herşeyi deneyeceğim 5 kuruş da vermem demedikçe bence garantiyi bozmayın.
  • vogue  (19.06.09 02:33:54 ~ 02:35:52) 
jailbreak garantiyi etkilemez yazılımsal bir durum sonuçta garantiye goturmeden once restore edersiniz bir şey olmaz. jailbreak şart bana kalırsa :)


  • rurouni  (19.06.09 02:51:09) 
restoredan sonra alet ilk haline dönüyor, türkiyede anlamaları mümkün değil jb olduğunu..
mobileinstallation harika bi şeydir, applestore'a sınırsız ve parasız erişim sağlar, oyundan programa koşarsınız.

  • erostrada  (19.06.09 02:58:44) 
jailbreak garantiye etki eder, nasıl eder? jailbreak'ten sonra restore edip cihazı aktive edemezsiniz, böylece dosya sistemi değişmez ve anlaşılır..


  • paradoxical  (19.06.09 03:00:37) 
1- ikaynak.com'u da önerebilirim bu konular için..
ben jb yaptım 3g'me.. aslında o kadar ahım şahım şeyler yok. sadece ihtiyac duydugun begendiğin paralı programlara illegal yoldan ulasabiliyorsun..
istersen 3.0'ın kırılmasını bekle ondan sonra yaparsın. garantiyi de bozar bu olay ama her kafadan bir ses cıkıyor. garanti ile ilgili bir mevzu olursa restore eder oyle verirsin servise..(restore edememe olasılıgı her zaman var tabi)
2- su programlara bir bak begenirsen ne ala: Winterboard, Shazam, BeejiveIM, WiFiFoFum, Jaadu VNC, Air Mouse..
3- servis kaybı sorunuyla genelde jb sonrası karsılasılıyor. bu konuda ikaynak.com'dan bilgi alabilirsin ama daha jb yapmadan bu sorun neye işaret eder bilmiyorum..
  • eleventh american esme has met  (19.06.09 10:09:34 ~ 10:10:37) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.