[]

silmeyin lan şu duyuruları!

herif soru soruyor, 15 dakika vakit harcayıp uzun uzun cevap yazıyosun adam okuyup işi bittikten sonra siliyor. hayır sorduğu soru özel olsa hak vericemde herkesi ilgilendiren genel bi soru sormuş, duyuruya yapılan bütün yorumlar önemli. ileride lazım olacak diye favorilere ekliyorum, bi bakıyorum herif silmiş. iyi bok yiyon amk, sadece sana çalışıyo bu duyuru.

illa bütün duyurulardan ss alıp arşiv yaptıracaksınız.

ha bi de tik olayı var, arkadaş o tik'i koyda cevabı görüp görmediğini anlayalım, bi teşekkür et amk o kadar uğraşıp cevap yazmışız. yaşlanınca toplu taşımada size yer verenlere de teşekkür etmeyip öylece oturanlardan olacaksınız biliyorum.

neyse sakinim tamam.

soru olarak açtım ki sizde bişeyler söyleyin hep beraber rahatlayalım.

 
+1 amina koyayim


  • hjarteblod  (20.06.14 18:22:08) 
en asil duygunun insanısın. başkalarının işine gelecekte yarayacak duyuruyu niye silersin anlamadım, anlamayacağım.


  • lode runner  (20.06.14 18:22:44) 
@hjarte kufur etmek yasak skxjha


  • Idonthaveausername  (20.06.14 18:22:52) 
Bak 1,5 senede ne değişmiş: www.eksiduyuru.com


  • hiko seijuro  (20.06.14 18:24:01) 
Yararlanacağım bir şeyin silinmesi beni de bir an bozguna uğratıyor, o da kendim yazmış olduklarım değil, yararlanacaklarım için geçerli. Yazdıklarım için "Orhun Yazıtlarına bir parça bırakmıyorum, Sun Tzu (ki kendisinin hayali olduğunu dün öğrendim) gibi savaşmanın inceliklerini yazmıyorum. Edebi değeri de yok, dursa ne olacak, canı sağ olsun" diyerek geçiyorum. Tikleri de umursadığım söylenemez.

Ama bir tane duyuru cevabımla çok fena gurur duyuyorum, o silinirse ağlarım herhalde. O cevap da niye evladım gibi oldu, onu da anlamadım zaten.
  • aychovsky  (20.06.14 18:27:17 ~ 18:30:52) 
katılıyorum @tolgaasp. tik olayı da önemli.
Sorduğum sorulara, tatminkar cevaplar aldığım zamanlarda ben de eksik etmiyorum tikleri.

  • pangea  (20.06.14 18:35:18) 
Sakin sakin okuyordum ki şu yaşlanınca kısmına gelince ben de sinirlendim. Böylesine cevap vermeyeceksin, yaşlanınca da yer vermeyeceksin.


  • grgn  (20.06.14 19:07:10) 
Haklısın.


  • marcelle  (20.06.14 19:32:46) 
+1 ibneler.
Daha geçen resmen makale yazdım pezevenk mesaj atsan daha iyi olurdu deyip sildi duyuru.

  • Solem  (20.06.14 20:02:37) 
kin kusma yeri sanırım ben de geldim. bir de soru sormadan yakınanlar var tamam yakınılabilir soru şeklinde açılır başkaları yorum yapsın falan diye ama adama hakkaten çok doğru bir şey söylüyorsun hatta ilk söylüyorsun başkaları da biraz daha detaylandırarak aynı şeyleri söylüyor kafasına göre tik atıyor birine atıyor birine atmıyor falan hani tatmin olmaları lazım ya cevaptan ben bunların tatmin olduğu şeyleri çok merak ediyorum. ben anlamıyorum böyle tipleri ben de moderasyonu uyar diyorum hollowlife zaten pusuda bekliyor siliniyor hemen


  • proletarier aller lander vereinigt euch  (20.06.14 20:08:57 ~ 20:10:01) 
gecen gun pezevengin biri fransizca 3-5 deyimin manasini sormustu. o kadar detayli yazdim ki académie française şilt verecekti. gondere bastim ve husran. suratina sictigim.


  • osuruklu  (20.06.14 20:35:24) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.