[]

Little Ceasers spam SMS tacizine son vermek...

Romalılar, Galyalılar,

Sinirden ağlamak üzereyim. Böyle bir eziyet, böyle bir taciz olamaz.

Konu:

Little Ceasars İzmir Manavkuyu şubesi (Tel: 0232 347 10 40) yerini bile bilmiyorum.

Komik olan tarafı adamların evime sipariş imkanları bile yok. Yani servis bölgeleri dışındayım.

İlgili şubeyi ve genel çağrı merkezlerini 10'un üzerinde defa aramama ve SMS almak istemediğimi söylememe rağmen, son olarak bugün attıkları SMS 'ten sonra bu görüşmeleri gerçekleştirdim, "tamam efendim, hallettik efendim" adlı klasiği yine dinlememe rağmen, tam 25 dk sonra yine SMS geldi.

Ne olur arkadaşlar savcılığa gitmeyi düşünüyorum, nedir bunun hal çaresi, gelin el atın, ben böyle bir işkence metodu daha görmedim. 2014 yılında dijital taciz demek ki böyle oluyor.

Bir insanın bir firmadan SMS almamayı isteme hakkı yok mudur bu türkiye cumhuriyetinde?

 
Benim de bi marketle aynı sorunlarım olmuştu. Aradım, GSM numaramı bıraktım, bu numaraya tek bir mesaj dahi gelirse savcılığa suç duyurusunda bulunacağım diye estim yağdım, kesildi SMS'ler. Efendi efendi konuştuysanız, hani böyle sakin sinirlenmeden zor o iş. Şikayet edeceğim falan demediyseniz, ondan kafalarına göre devam ediyor olabilirler.


  • istinyede bekle  (20.06.14 13:54:25) 
böyle tek tek uğraşılmaz.
zatenelde ettikleri telefonları birbirlerine de satıyorlar.
en iyisi akıllı telefona rehberinizde olmayan numaralardan sms gelmesini önleyen bir program yüklemek.
  • titiraprap  (20.06.14 14:01:50) 
eğer buna bir çözüm bulursanız lütfen bana da bildirin. çünkü bu şube beni de aynı şekilde taciz ediyor.


  • o degil dee  (20.06.14 14:04:25) 
telefonun akıllıysa numarayı blokla, değilse turkcell'in numara bloklama servisine abone ol. hem zaten sen izin vermeden sana promosyon amaçlı e-posta göndermeleri yasak artık.


  • no avalon  (20.06.14 14:11:59) 
sikayetvar.com'a yazın. ben de çıldırma noktasına geldikten sonra oraya yazmıştım. sonrasında firma beni aradı ama açmadım bile telefonu. neyse, buna rağmen mesaj göndermeyi tamamen kestiler, yani "müşteriye ulaşamadık, derdi neymiş bilmiyoruz, göndermeye devam edicez hihi" demediler.


  • pescador  (20.06.14 14:15:16) 
Valla little ceasers benim gordugum en spamci isletme herhalde. Bana da gunde bir iki mesaj atiyorlar. Ayni sorunu istanbuldaki yavsak bir subesinde yasiyorum.

Buradan little ceasers'tan alisveris yapmamis olanlara kesinlikle bulasmama tavsiyesi veriyorum.
  • f_d  (20.06.14 14:38:32) 
1- @istinyede bekle, savcılığa gidiyorum dedim bana müdürünü bağla dedim, bak sahte pizza siparişi verir mağdur ederim dedim, dedim de dedim, bir kere de değil 10 kere aramışımdır belki, her seferinde de "evet efendim, sepet efendim" ama aynen devam...

2- @allineed, canlı destek filan hikaye, direk arıyorum, genel merkezlerini de arıyorum, adamlar bana mısın demiyor,

3- @titiraprap, program hikaye, adamlar numaradan atmıyor ki, LITLECAESAR ismiyle atıyorlar, bak isimlerini bile yanlış almış mallar,

4- @o degil dee, valla bakalım şubeye gitmeyi düşünüyorum, işe yararsa sen de git derim.

5- @no avalon, kardeş memlekete yeni geldin heralde? burası türkiye, yasak masak hikaye, e-devlette ilgili yönetmelikleri yazıp şikayet ettim, doğru ama yasak olduğu kesin.

6- @pescador, şikayetvar'ı bugün denedim, bakalım inş dinimiz amin.

7- @f_d, doğru bak tüm hikaye, evime servisleri olmamasını bilmediğimden bir sipariş girişiminde bulunmamla başladı.

bu şerbetsizlerle ne yapacaz bilmiyorum, ya bir insanın istemediği mesajı almama hakkı olmalı bence, çok mu şey istiyorum bilemedim.
  • corona  (20.06.14 15:32:54) 
@corona
program, sms isimle de gönderilmişse de engelliyor. androidde afirewall, ücretsiz.

  • titiraprap  (20.06.14 15:39:12 ~ 15:39:34) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.