[]

Modlar neye göre duyuruyu üstte tutuyor?

A. Keyfe göre
B. Tanıdığa göre
C. ?


 
ricaya göre. sanırım.


  • cilgin korsan ces  (18.06.14 20:15:39) 
Mavi olanlar reklam.

Kırmızı olanlar sağlık ile ilgili aciliyeti olan konular.

Turuncular ise rica, istek durumlarına göre. (örn: acil ev arkadaşı arayan, kedisi köpeği kaybolan, sahiplendirme.)
  • canercuxy  (18.06.14 20:18:41) 
Herkesin ricasi mi? Ben de ricada bulundum ama sonuc yok.


  • nano mercy  (18.06.14 22:53:49) 
her rica ve aciliyet üstte tutulmuyor. bence biraz keyfe göre olmuş oluyor bu da. ama ayrıntılı bir durum varsa bilmiyorum.


  • kendi kendine yasayan yavrucak  (18.06.14 22:57:40) 
ricaya göre. ama tabii ki her ricaya göre de değil. moderatörler de insan, neyin gerçekten üste alınacak kadar acil olduğunu anlayabiliyorlar. "şu şarkıyı bulmam lazım acillll" gibisinden soruların da sahibi tarafından üste alınması isteniyor kimi zaman, bunlar alınmıyor. ama "evden atılıcam, acil ev bulmam lazım" gibisinden bir duyuruda, kişinin zor durumda olduğu aşikar, üste alınıyor.

ikincisi, en azından mesaj atmalısınız. duyuru içine yazılan ricaları görmemiz her zaman mümkün olmuyor. sizin üste alınmasını isteidğiniz duyurunuzla ilgili bana bir mesaj gelmemiş, diğer arkadaşları bilmiyorum, duyuru içine yazmışsınız.

ayrıca duyurunuz içeriksiz, sadece bir hashtag paylaşmışsınız. mevzu neyse en azından link verip biraz da açıklarsanız, insanları uğraştırmadan neye yönlendirmek istiyorsanız yönlendirebilirsiniz. moderatör değil, kullanıcı olarak konuşayım, konunun ne olduğu hashtag'de anlaşılıyor olsa bile ben sizin duyurunuzdan ne anlamalıyız, üstte görsem duyuruya bakıp ne yapmalıyım anlayamadım. "duyarsız olmayın". peki tamam olmayayım, duyarlı olayım da ee yani ne yapabilirim? "hindistan'daki tecavüz salgınına son" duyurusuna bakıp örnek alabilirsiniz. kanaatimce bahsettiğiniz şey daha önemsiz bir mevzu değil, ama duyurunuzu üstte görüp de yapılabilecek şey nedir? link yok, açıklama yok, sadece hashtag var.
  • kibritsuyu  (19.06.14 08:44:49 ~ 13:12:07) 
Link yok, google var. Yardım edecek somut bir şey yok maalesef. Amac sadece dikkat cekmekti. Bir ara tekrar yaparım.
Cevap için teşekkürler.

  • nano mercy  (19.06.14 19:41:08) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.