[]

insanları hipnoz ederek limon sıkacağı satan adam

bir sozluk yazarindan ufak bir ricam olacak sozlukteki bu baslik ile ilgili. bir kac tane nahos entry'ye denk geldim basligi gezerken. kimisi limona su enjekte ediliyor demis kimisi tirnakacilari yermis kimisi inceden alaya almis. babam 25 yildan fazladir bu isi yapiyor ve 4 kisilik bir aileye bakti, hala da bakmakta. bu yuzden ister istemez uzuldum bazi yazilanlara. konuyla ilgili ufak bir yazi yazmak istiyorum. limon sikacagi nedir, bu ve benzeri seyleri sokakta, vapurda, trende satan adamlar kimdir, nasil yasar, bu isleri nasil ogreniyorlar, nasil bir ugras icindeler... bir sozluk yazari ricami kirmayip ona yazacaklarimi sozluge ekleyebilir mi acaba?

edit: bu arada videodaki kisi babam degil ama buyuk ihtimalle tanisiyorlardir.


 
ben eklerim beyazıt'ta satıyolar konuşuyoruz arada iyi abiler niye kötülemişler ki yau.


  • eskidim  (18.06.14 04:21:22) 
tesekkurler ben yazip size gondereyim.


  • hotorot  (18.06.14 04:23:04) 
basligi yeni goruyorum, guzel baslikmis asdjklsdf

siktir et pampa yav, baban ne guzel emekci iste, ailesini gecindirmis, bu eksici picler herseyle tasak geciyor, sen bakma bu itnelere.
  • nawres  (18.06.14 04:24:39) 
gönder gönder dalga geçilen entryleri de yolla hatta


  • eskidim  (18.06.14 04:31:03) 
tam olarak dalga gecilen diyemem ama konu benim icin cok hassas oldugu icin uzuldum sadece.


  • hotorot  (18.06.14 04:32:38) 
Dalga geçenlerin isimlerini yolla biz de o hıyarlar ile dalga geçelim.
Aşırı saygı duyduğum mesleklerden biridir bu tarz pazarlamalar...

  • ne nicki be  (18.06.14 10:30:28) 
Bence hassas olunacak bir sey yok ki burada. Ekside ciddiye alinacak pek az sey kaldi. Birak konussun millet.


  • lightblue  (18.06.14 11:15:56) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.