[]

Cem Yilmaz'in gosterilerinden bir tanesi

Bu adam gosterilerinden bir tanesinde erkegin cinsel organa deginmis falan komikmis (niye komik olyorsa..). Bu hangi gosterisidir bilen var mi?
Buyuk ihtimal kasim 2011 deki gosteride olabilir, giden varmi o donem gosteride erkegin cinsel organindan bahsetti mi? Ben hic izlemedim bu adami. Youtube dan falan bulabilir miyiz bu gosteriyi?

Not: Bu arada Cem Yilmaz'a gicik oluyorum bu konudada icimi dokeyim dedim:)

Edit: duyuru sayesinde ogrendimki toplum icinde Cem Yilmaz'dan hoslanmadigini soylersen linc ederler:)

 
cem yılmaz neredeyse her gösterisinde erkeğin cinsel organına en az bir kez değinir. bence daha spesifik bir şeyler söylemelisin hangi gösteri olduğunu bulabilmek için.

not: ben de aksine kendisini çok severim, içimi dökeyim dedim.
  • vatandasacartcurtyok  (18.06.14 02:00:10 ~ 02:01:09) 
bu sinemada da yayinlandi ya fundamentals miydi neydi, orda vardi.


  • nawres  (18.06.14 02:00:31) 
"Ben hic izlemedim bu adami."
"Cem Yilmaz'a gicik oluyorum"

Belki izlersen bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmazsın. Fundamentals senin aradığın gösteri 2011'de.
  • harzem  (18.06.14 02:05:00) 
www.youtube.com

hiç izlemeden gıcık olmak da bambaşka kafaymış. ayrıca onun adı penis. ne kibarlar var arkadaş
  • dinsiz adam  (18.06.14 02:08:44) 
gıcık olmuyor kıskanıyorsun. normal. adam zeki, zengin, ünlü ve çok popüler. ayrıca kaliteli. bunlara sahip 2. bir ismi sayarken zorlanırım. ama kıskanma kardeş. izle eğlen geç.


  • andy kaufman  (18.06.14 02:26:11) 
neden gıcık oluyorsun ki. adam hayatını yazsa kitap olur uyduruyor mu sanıyorsun bütün o esprileri hepsi bir yaşanmışlığın ürünü tamamen gerçek olmasa bile tamamen kurgu da değil sonuçta saygı duyulacak adam. ayrıca şu fundamentals'i izleyip gülmeyecek bir türk insanı da bulursan gel elini öpeyim.


  • proletarier aller lander vereinigt euch  (18.06.14 02:55:26) 
Türkiyede başka komedyen mi var da beğenmiyorsunuz şu adamı?

Ayrıca fundamentalde erkek organıyla konuşuyordu. O olabilir belki.
  • umarsizca umarim  (18.06.14 03:01:05) 
biraz daha vurun adam henuz olmedi.


  • nawres  (18.06.14 03:30:34) 
Arkadas Cem Yilmaz'dan hoslanmadigimi soyledimya, gordugunuz yerde linc edeceksiniz beni tanisaniz allahtan kimligim gizli:)

@andy kaufman Kiskandigim falan yok, butun unluler zengin sohret sahibi hepsini kiskanacak olsam catlar olurdum. Bir adam zeki, zengin, ünlü ve çok popüler diye sevmek zorunda degilim.

Guzel espri yapabilir, isinde iyi de olabilir. hoslanmiyorum yav zorlami? Siz sevin adami. Ben birsey diyor muyum?

@harzem izlersen diyorsun, o yuzden sordum iste hangi gosteridir diye.
  • delifaruk  (18.06.14 09:20:56 ~ 23.09.14 15:19:43) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.