[]

Bisiklet selesinin korkunç konforsuzluğu

Selamlar,

Yahu bir bayan olarak kukumu kaybetmekten korkuyorum artık. 65 lira verdim yeni sele taktırdım, çok rahat dedi bisikletçi yok yok yok! yine aynı, kukum ayrı, kıçımın kemikleri ayrı sızlıyor.

Erkekler ne yapıyor, bizim yine çok olay değil, onların bir de topları bilmem nesi var. Bir gün bisiklete biniyorum 2 gün ara vermem gerekiyor. Nasıl iş bu yahu. Bisikletçiler napıyorsunuz, nedir nasıldır bunun sele konforsuzluğunun çözümü?

Havalar güzel insan her gün çıkmak istiyor yahu.

Not: popo büyük, spor sele vardı, linktekinden taktırdım. Jelmiş, yaylıymış yine rahat değil..

www.bisikletcim.com

 
Bana da jel sele falan dediler ama yok, o kemikler batiyor, loblar agriyor bende de. Valla minder koyasim var benim, goruntu vs takamicam artik.


  • kerbeee  (16.06.14 19:27:43) 
nasıl bi Binici olduğunuza bağlı. şimdi muhtemelen Size sporcular için üretilmiş sele vermişlerdir. bu selelerde yavaş yavaş binerseniz bi de poponuz büyükse zor olur. spor amaçlı bisiklete binden adamın poposu zaten şekilli oluyor. bence ucuz ama geniş sele alın bi süre binin popo kısmı şekillenir sonra kaliteli seleye geçin.


  • ergenpezeveng  (16.06.14 19:28:25) 
Adsfafafz biz kemik batiyor diyoruz, sen bize popo buyuk ve sekilsiz diyorsun. Benim selem o ince selelerden degil, ona ragmen rahat edemiyorum.


  • kerbeee  (16.06.14 19:33:23) 
Aynı dertten ben de muzdaribim. Spor salonundaki bisikletlerin seleleri çok rahat, koltuk gibi. Piyasada onlardan var mı acaba ya...


  • blues buzz  (16.06.14 19:39:11) 
ben sirf bu yuzden hala bisiklet suremiyorum dogru duzgun. tasaklari kaybedecegime yururum daha iyi.

cozum recumbent trike ta, yok jel mis bok mus hic biri ise yaramiyor bisikletci arkadaslar o aciya alisacaksin diyor onla mi ugrasacagim arkadas.
  • babamasoliimbananickaldirsin  (16.06.14 19:39:31) 
bisikletle alakalı. aynı şey bende de var. ağrı yani


  • icim urperiyor  (16.06.14 19:45:13) 
Benim de hep agritir basta ama bir sure sonra azaliyor aci bindikce.


  • earthangell  (16.06.14 19:48:28) 
pedli tayt.


  • stereoseyfi  (16.06.14 19:50:22) 
bi de oturuş şekli de önemli bazı kişiler yanlış oturuyor seleye. bakıyorum sele öne doğru eğilmiş. öyle olmaz normalde. hele kukuya hiç bi etkisi olmaz selenin. ben erkek halime 150 160 km yol yapıyorum. benim toplar moplar sağlam :) ama kuyruk sokumu kemiğinde ağrı oluyor bi süre tayt gitmiyorum ve pahalı bi sele de değil yine sizinki gibi 70 80 liralık bi sele. yani oturma pozisyonunuz yanlış olabilir.


  • ergenpezeveng  (16.06.14 20:05:55) 
seleyi de şimdi gördüm bunda da rahat edemiyosanız allah tan korkun yav :))

bu işin şakası tabi. bence oturmada sıkıntı var. bu selede rahat etmemek mümkün değil yav :)
  • ergenpezeveng  (16.06.14 20:08:35) 
iki gündür kıçım ağrıyor sırf bu yüzden. ne tür bir sele alırsanız alın bu olacak. çaresi de pedli taytta.


  • anil  (16.06.14 21:02:13) 
şunu(www.decathlon.com.tr) kullanıyorum 8 aydan beri pedli tayta 4 saatin üstündeki kullanımlarda geçiyorum ama 4 saatin altındaki kullanımlar için uygun bir sele.


  • eskiduyuru  (16.06.14 21:06:42) 
eğer paranız varsa, brooks sele.

kıçım böyle rahat sele görmedi.
  • hiperaktifmanyetik  (17.06.14 12:07:11) 
1- yanlis ayar: yukseklik ve selenin yatay ayari yanlis yapilmis olabilir
2- alisma sureci: arkadas benden daha atletiktir. lakin uzunca bir zamandan sonra benimle bikac saat bisiklet surdu adamda bilumum organ iflas :)

  • varg  (01.07.14 16:55:37) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.