[]

işyerim, patronlarım ve ben vol.24234

yahu yemin ederim artık nefret ediyorum şuraya gelmeye. daha önce şöyle durumlar vardı:
www.eksiduyuru.com
www.eksiduyuru.com
www.eksiduyuru.com

ben tahammül edemiyorum bu insanlara. geçtiğimiz dönem hep emrivaki yaparak "ay canııım, x bey bugün hasta olduğu için gelemeyecek, akşam 9'a kadar sen durur musun" diyerek yüzümün yumuşaklığından yararlanarak sabah 10-akşam 9 çaıştırdılar 2 hafta kadar. hatta birisinde "x bey hasta" demesine rağmen, ertesi gün x beyle karşılaştığımda "yoo ben hasta değilim ki" bile dedi.

bugün ayın 16sı. malum dün pazar olduğu için çalışmadık. ama cumartesi günü hepimiz burdaydık. maaşı vermediler. belki bugün ayarlarlar diye umutlanıyordum, ama yine yok. ve bu x bey yine 5 gün gelemeyecekmiş, rahatsızmış biraz. bana yarın da gelebilir misin dediler, ben de "aaa ben yarına güzellik salonundan randevu almıştım, yarın gitmezsem 1 ay sarkacak" dedim, ben bunu diyene kadar canımlı cicimli konuşan kadın "ama sağlık problemi olduğu için önemli. sen gelmezsen başkasını bulayım" dedi. ben de bu kez gerçekten önemli bir şey var diye düşünüp yine tamam dedim. ama sonra da öğrendim ki kayıt yaptıran öğrencilerin sayısı az diye canı sıkkınmış adamın. tansiyonu yükselmiş vs.

şimdi yine aptal yerine koyuldum gibi hissediyorum ama yapamadım işte. size nasıl bu durum?

evet aslında yine adam akıllı soru yok. yine sadece içimi dökmüş oldum.

edit: o değil de adam burayı takip ediyorsa çok kötü be.

 
Bir ay sarkacak dedikten sonra geri adım atarak, geleceğinize olumsuz yatırım yapmışsınız. Artık durum, mazeret gösterdiğinizde "baskı yapınca caydırırız" boyutu kazanmış oldu onların nazarında. "Başkasını bulun o halde, planımı değiştiremeyeceğim" demeniz gerekirdi. Size daha çok akşam mesaisi kitlerler böyle. Biraz kaba oldu ama durum bu yani.


  • istinyede bekle  (16.06.14 18:20:13) 
Evet, geri adim atmayi ben de istemezdim ama bu kez de ortamda olusacak gerginligi goze alamadim sanirim. Ben istiyorum ki yoktan sebeplerle boyle is yikmasinlar ustume, ben de boyle mazeret uydurmak zorunda kalmayim. Her seferinde belki bir daha yapmazlar diyorum ama degismeyecek sanirim.


  • letheavendangered  (16.06.14 18:33:24) 
"Güzellik salonundan randevu aldım" demek yerine akrabalardan birini öldürseydin, ameliyat ettirseydin falan.. Hiç olmadı yakın bi arkadaşını evlendirseydin de seni caydırması zor olsaydı.


  • otonom  (16.06.14 18:35:40) 
Onlarin gercek olmadigi ertesi gun ortaya cikardi. Uydurabilecegim baska bir sey yoktu.


  • letheavendangered  (16.06.14 18:59:37) 
Yaptığınız editle ilgili olarak; eğer şirketin ağı üzerinden girip de yazıyorsanız, tabii ki de burayı takip etme ihtimali var.

Böyle durumlar için bilgisayarımı ve mobil modemimi hep yanımda taşırım iş yerine giderken. İş yeri ağı üzerinden izlenilme ihtimali çok rahatsız edici bir şey.
  • istinyede bekle  (16.06.14 19:09:26) 
mazeret uydurmak zorunda değilsin sen kendi görevlerini yerine getiriyorsun zaten, kendini ezdirme bu kadar kalamam işlerim var de, yorgunum de, beni ilgilendirmez o zaman siz kalın de çık sert ol güçlü dur yoksa önüne geçemezsin, bu arada başka iş bak kendine mutlaka


  • sirena  (16.06.14 19:14:15) 
bence başka iş ilanlarına bakmaya başla, hazır eğitim sektöründe sezon sonu hareketliliği varken.


  • eksi sozluk e bir daha geldim  (16.06.14 21:22:16) 
zaten burda daha fazla çalışmayı düşünmüyorum. almanyada üniversite başvurusu yaptım, olursa sözleşmem bitmeden çıkıp gideceğim. maddi yaptırımı da yok zaten. ha olmazsa da ne iş yapacağım bilmiyorum ama 4+5 toplam 9 yıl okuduğum öğretmenlik için büyük konuşmak istemesem de bir daha asla.


  • letheavendangered  (16.06.14 21:27:11 ~ 21:27:32) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.