[]

kitap

benim dünyalar tatlısı bi ananem var 86 yaşında 3 kalça ameliyatı geçirdi zor yürüyor ve zorlanıyor artık yürürken oturuyor o yüzden hep arada kitap okuyor ama 2 sayfa okuyup bırakıyor gözlerini yoruyomuş harfler birbirine giriyomuş gözlerinde bi problem yok pek anlamam bu işlerden de bikaç sene önce lazerle ameliyat falan oldu gözlerinden şimdi bu kadın klasiklerin çoğunu yalayıp yutmuş zamanında ben istiyorum ki günümüz edebiyatından da.. şimdi bana bi yayın evi söyleyin ki cancağızımın gözleri daha fazla yorulmasın..


tişkür

 
yayınevi değil de ferhan şensoy'un oteller kitabı'nı öneririm; hem eğlenceli hem de büyük puntolu.


  • simona  (17.06.09 22:39:05) 
yine ferhan şensoy'un denememeler ile falınızda rönesans var da kolay okunabilir, ferhan şensoy sanki bu gibi durumlar için hazırlıklıymış gibi geldi bi an...


  • thefin  (17.06.09 22:51:28) 
ferhan şensoy bi kitabında bahsediyordu yanlış hatırlamıyorsam bu durumdan, çok küçük puntolarla basıyorlar bende gidip büyütüp fotokopisini çektirip öyle okuyorum diye. o yüzden prensip olarak büyük bastırmak istiyor olabilir kendi kitaplarını da. hem onun kitaplarını alabilirsiniz hem de onun yöntemini uygulayabilirsiniz belki. bu arada geçmiş olsun.


  • inkey  (17.06.09 23:22:06) 
türkiye iş bankası kültür yayınları,oda yayıncılık ve alkım yayıncılık benim gördüğüm kadarıyla kitaplarını nispeten büyük puntolarla basıyor.çok geçmiş olsun.


  • böhü  (18.06.09 00:14:43) 
büyüteç kullanabilir. Kayınpederim böyle okuyor.:(


  • pijamaliantigone  (18.06.09 13:00:26) 
neden kendisine bir okuma gözlüğü almıyorsunuz doktora danışıp?

sorun sadece punto olmamalı, bir noktaya odaklanıp düz bir çizgide odaklı kalmaktır bence asıl yoran, çoğu yaşlı insanda olur. dinlendirici bir şeye ihtiyaç var gibi.
  • ashh  (18.06.09 14:08:21) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.