[]

Uzun yürüyüş sonrası haşat oldum ne yapayım?

Haftada birkaç kez üç beş km yürüyen bi insanım. Bu gece ne dürttüyse "şu köşeyi de döneyim", "şuradan şuraya da bari koşayım nasılsa alışığım", "şu şarkı da bitsin" diye diye neredeyse 13 km yapmışım. Şu an dizlerden aşağısı iptal, o bölgeye cop üstüne cop yemişim gibi sızlıyor. Sıcak veya soğuk suda masaj falan kesmedi, ne yapayım?




 
Havaya dik.


  • naapsam  (15.06.14 00:52:09) 
düzenli 3-5km yürüyen adama 13km bişey yapmaz. uyu, yarın düzelir.


  • fever  (15.06.14 00:52:30) 
aspirin at iyi gelir. laktik asiti dağıtıyor diyorlar.
yarın daha rahat kalkarsın.

  • titiraprap  (15.06.14 00:54:13 ~ 00:54:59) 
Aspirini deniyorum, ve cidden uyumaya çalışsam iyi olacak.


  • marjory  (15.06.14 00:57:24) 
Bol su için. 1 maden suyu ve 1 kase yoğurt yarın bacak ağrısı çekecekseniz hafifletebilir. Ayaklarınızı tuzla/ aspirin ve zeytinyağı karışımı ile ovabilirsiniz. Duş başlığını 1 dk soğuk 1 dk sıcak su gibi bacaklarınıza tuabilirsiniz. (Özellikle ince deri olan bölgelere)Yattığınızda ayaklarınızın altına ayaklarınızı kalbinizden 20 cm yukarıya kaldıracak bir şeyler koyup uyuyun.


  • ay nov kung fu  (15.06.14 01:07:36) 
Soğuk kompres + kas gevşetici.


  • arnold schwarzeneger  (15.06.14 13:57:04) 
  • proletarier aller lander vereinigt euch  (15.06.14 13:57:42) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.