[]

youthpass, gençlik değişimlerinin CV'ye katkısı

selamlar,

bir yurtdışı bir de yurtiçi youthpass projelerine katılmışlığım var. her birinin çok nadide katkıları oldu bana kişisel olarak. geçen bir arkadaşım "ohoo ben bir sürü projeye katıldım bunlardan, çok sertifikam var, bi şey olduğu yok CV'me bile yazmicam" dedi.

oysa ki ben bunların işverenler için de ilgi çekici olduğunu sanıyordum. değil mi?

projelere katılanların çoğu eğlence ve düdükle(n)me peşinde, bunun farkındayım ama takım çalışmalarına yatkınlık, iletişim becelerinde tecrübe kazanma, yeni deneyimler ve yaratıcılık gibi bir çok manada fayda sağladı bana, bu iki organizasyon bile. o yüzden bunların önemli olduğunu düşünüyorum CV için de. yanılıyor muyum?

 
bunun çok basit bir cevabı var, bir sıfırdan üstündür. yeni mezunsan mutlaka yazmalısın. ayrıca iş bulma desteği için www.banaisbull.com 'a bakabilirsin. bayağı bir şeyler yazıyoruz, desteğimiz dokunursa.


  • aradaki uzaklik  (11.06.14 13:05:09 ~ 13:05:40) 
o arkadaşların muhtemelen katıldığı projelerden hiçbir şey anlamayan ve yine muhtemelen ileriki yaşantılarında kendilerini öne çıkaracak adımlar atmayan kişiler. bende de var aynılarından. onlar yazmadı, ve bu tür deneyimlerin yararlı olacağını düşünüp extra adımlar atmadı. ama ben her projeyi yazıyorum, en azından adamlar benim farklı kültürlerle ne kadar ilgili olduğumu görsün dye - ama başvurduğum pozisonlar bunu gerektiriyor. gerçi türk pasaportuyla hala istediğim gibi bir şey elde edemedim ama en azından dünyanın en büyük şirketlerinden birinde mülakatların son aşamasına kadar gelip, türk olmasam orda çalışablecek olduğumu öğrenmiş oldum sırf o projeler sayesinde.


  • letheavendangered  (11.06.14 13:18:59) 
yanılmıyorsunuz. elbette faydası olur.


  • gogu delen adam  (11.06.14 13:20:44) 
uluslararsı şirket başvurularında öne geçirecek bir şeydir. uyum sorunu çekmediğinizi, sosyal olduğunuzu gösterir.


  • patiska  (11.06.14 13:46:00) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.