[]

Tuhaf bir kadın

Şimdi bir arkadaşla tanışıp buluştuk...ben erkek tarafı o kadın... Hatta buluşmadan sonra memnuniyetini dile getirdi...eve gidince yaz bile dedi:)... Neyse ardından bayagı mesajlaştık saatlerce birmizi anlattık...anlaştık hatta...ardından 2. Buluşmayı da yaptık...bildiğin her şey yolunda idi.

Hatta 2. Buluşma için tenha yerlere gidelim bile dedi..hep teklifler kendisinden geliyordu...Pazartesi günü az biraz daha mesajlaştık... Derken akşam şarjım bitiyor ben eve geçince yazarım dedi... Neyse ben de aramadın yazdım... Ardından bi baktım başka yerde check in yapmış??? Eve filan gittiği yok hani??

Neyse ben de o akşam aramadım haklı olarak biraz da ona sinirlendim... Gecesinde yazdım ama bir de ne göreyim engellemiş beni... Sabah'ta günaydın mesajı yazdım...sonra döndü filan ben yapamıyorum dedi ...

Ulan yapamayacaksan ne diye bu kadar beni uğrastırdın...her şeyi kendi yaptı kendi kendine de gitti...
Şimdi beni rahatsız etti bu olay...çünkü basıma ilk defa böyle bir olay geliyor...kendi beni tüm sosyal mecralardan ekledi...arada atar yapıyor bana twıtrrdan filan...şimdi ben bununla bağlantılı oldugum sosyal mecradan sileyim filan mı?? Yoksa gözönünfe mi kalsın ???

Artı bana aynen sunu kullandı...ben seninle değil kimseyle yapamıyorum..galiba ben bunu beceremiyorum gibisinden bir seyler dedi... Ben de darılmaca kırılmaca olmasın aramızda dedim..yolun acık olsun filan...

Bunu bana biri açıklar mı?? Her anlamda sen yanaş sonra olmadı de ?? Ben 23 o 21 bu arada

 
başka bir adaydan pas gelmiş olabilir. böyle değiştire değiştire takılıp keyif yapıyor olabilir. hakikaten kısa sürede herkesten soğuyor olabilir. geçmiş olsun.


  • nilmiye  (11.06.14 11:29:54) 
Şu gönül işleri duyurularını okumaya başladığımdan beri ufkum genişledi. Kardeş bu tipik bir sendrom sanırım artık kızların çoğu böyle. Şurada geriye doğru sıradan bir tararsan yazılanları, tek bir sayfada aynen seninki gibi en az 5 tane hikaye bulursun.

Ne yapman gerekiyor? Artık sallama. Evet her yerden sil. Bu şekilde davranıyorsa bok yesin. Dengesiz insanlara prim vermeyin. İlişkiye başlamadan kurtulduğun için şanslı say kendini.
  • pandispanya  (11.06.14 11:34:56) 
bir alternatif de, tabii eğer kabul ederseniz, siz de o şekil bir tavır içine girip bağlantıyı bu şekilde sürdürüp sair zamanlarda da dilediğiniz gibi takılabilirsiniz.


  • nereye bu gidis  (11.06.14 11:41:00) 
Tatile gidiyormusun birlikte gidelim filan dedi hani?? Ben de mi sıkıntı var diyorum bilemiyorum?? Şimdi ben de. O şekil yaşam tarzına pek alışık değilim ki?? Bir daha asla aynı hissi filan paylaşamam...


  • pisuvardandumancikartanadam  (11.06.14 11:47:12) 
sil tabi ne göz önünde durması ilişiğini kes mesaj falan atma

edit: tatil matil dediyse @rasputinufuk haklı olabilir.
bu tür şeyler belli etti mi hiç size ?
  • rapon  (11.06.14 11:54:04 ~ 11:59:24) 
sizde sıkıntı yok elbette. hatta, karşı tarafın yalan söylemesi ve bir taciz görmediği halde engellemesi ciddi bir sorun bana göre. bunu yaşam tarzından bağımsız söylüyorum.


  • nereye bu gidis  (11.06.14 11:55:30) 
sende değil sıkıntı, çevremden gördüğüm kadarıyla son haftalarda kızlar hep böyle yapıyor. amerika'nın sismik dalgaları falan herhalde.


  • r_u_h  (11.06.14 12:04:04) 
evet bir cepte mevzusu daha. sen cepteymişsin, senden daha çok ilgisini çekecek biri seninle görüştüğü bu zaman diliminde ön plana çıkmış ve hopp sen cepten çıkıvermişsin. bu kadar basit. '' ben seninle değil kimseyle yapamıyorum'' klasik duygu sömürüsü. hani kendi vicdanını rahatlatıp senin de '' ayy canım yaa'' demen için söylenmiş bişey. eğer dengesiz insanlarla, ne istediğini bilmeyen insanlarla uğraşmak istemiyosan uzak dur.


  • tuborg yesili  (11.06.14 12:06:44) 
Teşekkürler suanda önce telefonunu sildim sonra sırasıyla ınstıgram face Twitter ve foursquare den sildim vay anasını ya hepsini de kendi ekledi arkadas :))) neyse gercekten cok tesekkür ederim... Yengesiyle tanıştırdı ya benim aklım yenge de kaldı


  • pisuvardandumancikartanadam  (11.06.14 12:13:14) 
Of sen de iğrençmişsin. Müstehak sana. Şimdi hemen geri ekle ve sildiğin için özür dile.

Edit: peki o zaman :p
  • pandispanya  (11.06.14 12:15:01 ~ 12:24:50) 
Lan yanlış anlamayın... Yenge benden 20 yaş büyük kadının sorunları vardı ya:(( ben cok sevdim kadını belli iyi biriydi...hatta kıza da 2 kere sordum kadını...


  • pisuvardandumancikartanadam  (11.06.14 12:20:20) 
daha iyisini buldu ya da eski sevgilisi ona geri döndü. sen vakit geçirme aracıydın. yedek.


  • sen git ben geliyorum  (11.06.14 12:35:27) 
Hiç kafanı yorma. Sal gitsin kardeşim yahu!
Belli ki bir denge yok hatunda, bu kadar basit.

  • gece lampulu  (11.06.14 13:06:30) 
Çok safmışsın kardeşim. Küsküyü verememişsin. Küsküleyip işine bakacaktın. Taktiksel yaklaşıp küskü odaklı olaya bakabilirsin. Bok yerine koyman ve öyle davranman gerek ha üst görünen yüzeyde aşırı değer vereceksin o ayrı.


  • juvee  (11.06.14 13:50:50) 
Anlamadim valla. Cepte goruyor olsa ve daha iyisini bulsa engellemez ki, yedekte tutar yine. Samimiyeti azaltir sadece. "Yapamiyorum", eski sevgilisini/platonik askini unutamayan kadinlarin sozudur genelde. Kotu hissetmis olabilir. Pek umut yok yani.


  • cezzar dede  (13.06.14 00:06:15) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.