[]

football manager 2009 fena vicdan azabı

ilk sezonumun son maçıydı. son 6 haftada 10 puanlık farkı kapatıp son haftaya şampiyonluk iddiasıyla girmiştim. Rakip liverpool lider ve benden 3 puan öndeydi. Galibiyet halinde şampiyondum. Maç benim sahamda. Takımım (City) son 1,5 ayda çok formdaydı ki UEFA kupasını almıştım.

Maç başladı. Sağlı sollu ataklar yapıyordum. Oyunun kontrolü tamamen bendeydi. Hatta 3. dakikada penaltı kaçırdım. İkinci yarı 0-0 başladı yine iyi oynuyorum ama 50 lerde liverpool iki atak yaptı ve iki gol buldu. Geri kalan dakikalarda tüm çabalarım boşa gitti. Sinirlendim ve oyunu kapattım.

Şu an vicdan azabı duyuyorum. Ulan oyun bu filan demeyin. Fena içselleştirdim. Açıp bi daha oynasam kazansam yine vicdan azabı duyucam, kaybetsem bi türlü. Napayım ulan ben?

 
bence vicdan azabına rağmen şampiyon ol. süper kupada yatarsın.


  • rectoa  (16.06.09 20:38:44) 
önünüzdeki maçlara bakın.

city'deki paranın kendi cebinizde olduğunu düşünüp hayallere dalın (bu oyunu unutmak için=)
  • dambil  (16.06.09 20:39:00 ~ 20:41:03) 
vicdan azabını hafifletmek için yıldız bi oyuncunu ucuza sat. ben bugün öyle yaptım.


  • ravioli  (16.06.09 20:42:49) 
oyunu kapatamam. ilk sezonlar çok sıkıcı olur ve bi daha katlanamam açıkçası. yıldız satmak da adaletli değil bence. en iyisi açıp yenilmek bilerek.


  • eyke  (16.06.09 20:45:01) 
son bi şans tanı kendine, aç tekrar oyna aynı maçı ne olursa o olsun. elektrik kesildi ya da oyun kapandı falan sayarsın kafanda yersen :)


  • ceres  (16.06.09 20:50:37) 
gerçek hayat olsaydı; yenilir, kaybeder, üzülür, sıkılır ama bir süre sonra alışır kaldığın yerden devam ederdin. gene öyle yap.


  • trocero  (16.06.09 20:50:58) 
SONUÇ: bi dha açtım oynadım. liverpool ilk yarının ortalarında yine öne geçti. ilk yarının son dakikalarında penaltı kazandım ve skoru eşitledim: 1-1

ikinci yarıya çok üstün başladım ve 50lerde öne geçmesini bildim: 2-1 tüm vicdan azabına rağmen gole sevindim. daha sonra defansif oyunu benimsedim ancak 80 de torres'in aşırtma vuruşuna engel olamadım. 2 sakat verdim. zaten her maç veriyorum.

sonuç olarak 2-2 liverpool'u şampiyon yaptı. buradan tüm liverpool taraftarlarını tebrik ediyorum. gelecek sezon görüşmek üzere.
  • eyke  (16.06.09 21:20:50) 
yeni sezonda başarılar dilerim


  • werwee  (16.06.09 23:11:24) 
son maç öncesi menajer ekle seçeneğinden bi menajer ekleyin liverpool'a. takımı siz kurun, siz oynatın, city'ye yatın :)


  • cumingsoon  (16.06.09 23:52:56) 
city'de para boldur, fenerbahçe taktiğini uygulayın; rakibin size karşı en iyi oynayan ya da gol atan futbolcularını satın alın. :D


  • stephen dedalus  (17.06.09 00:17:46) 
takım o noktaya kadar, save - load ile gelmediyse şampiyonluk anasının ak sütü gibi helaldir, aç, kazan, şampiyon ol, hatta kazanana kadar bırakma diyeceğim ama, çoktan oynamışsın. sağlık olsun, teşekkürler city demekten başka birşey gelmiyor elden...


  • benim de soyleyeceklerim var  (17.06.09 02:09:11) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.