[]

excelin biraz gelişmişi bir program ihtiyacım var. ücreti mukabilinde (caps

yani girişler olacak çıkışlar olacak. bir de dosyanın son durumunu gösterecek bir prg ihtiyacım var olabilir mi acep?




 
aslinda excel inanilmaz guclu bir program.

tam olarak ne yapmak istediginizi biraz daha ayrintili anlatabilir misiniz?
  • co2s2  (09.06.14 14:25:38) 
elimdeki exceli ekledim.


  • ground  (09.06.14 14:26:51) 
excel veritabanı desteği de olan bir nevi raporlama uygulaması. o kdaar kapsamlıdır ki uygulamalar exceli kullanır veri verir. ama sizin ihtiyacınız veri tabanı ve excel uygulamalarının bir arada olduğuna benzre bir özel yazılım. bir envanter veya ön muhasebe programı gibi. koyduğunuz tablo anlaşılmıyor olsa da bir tabloluk exceli "daha çok özelliği olan" bir program ile yapmak gereksiz bence. exceli iyi bilen birisi size güzel bir excel çalışması yapabilir. ama amacınızı anlatmalısınız.


  • ben smyrna  (09.06.14 14:30:10) 
biraz büyüttüm. sanırım size kasa takip programı lazım. gelen ödeme çek mek yazıyor...


  • ben smyrna  (09.06.14 14:30:54) 
tam kasa prg değil. hukuk bürosunda kullanacağım. bankalardan çekilen kredilerden alınan dosya masrafı ile ilgili işlemleri takip edeceğim. bir kişiden vekalati alıyorum ama 4-5 ayrı kredi çekmiş şahıs. her kredi için ayrı işlem yapıyorum. ve her kredi için ayrı hukuki işlem dolayısı ile ayrı masraf ve süreçler söz konusu. kişilerin adını yazacağım altında her kredisi için ayrı satır eklenmesi lazım. bunlardan bazıları icra yolu ile bazıları hakem heyeti veya tüketici mahkemesi ile takip edilecek. hakem heyetine gönderilenler karar alındıktan sonra icraya veilecek. bu arada alacağına faiz eklenecek. bu sırada dosyanın hangi aşamada olduğunu (takip açıldı, tebligat aşamasında, itiraz edildi, tahsilat gibi) ayrı ayrı görmem lazım. kişinin o kredisi iloe ilgili işlemler bittiğinde ödemesini yapacağım ve o satırın işi bitmiş olacak ve bu satırın artık başka bir sayfada veya ayrıca lişstelenmesi lazım. tabi tüm bu işlemlerin listelenmesi, toplamlşarının alınması gibi ayrıntılar da olacak. esasen bu tablo işimi görüyor ama bir arayüz olsa, en üstteki satır aşağılara dogru indikçe sabit kalsa falan işimi görüyor bir nevi.


  • ground  (09.06.14 14:39:08) 
Bir muhasebe programı alsanız iyi olur, basit ve daha düzgün olacaktır


  • rhan  (09.06.14 19:16:03) 
bunu en guzel excel'le yapabilirsiniz, kendi odemeleriniz olmadigi icin muhasebe programlari ve hukuk burosu otomasyonlari zayif kalabilir.

bu arada excel'de turkce'sini bilmedigim ama ingilizce'si freeze pane olarak gecen bir menu var. en ustteki satiri surekli olarak sabit tutup asagilara inseniz bile sutunlarin basliklarini ya da en ustte yazacaginiz toplama formullerini surekli gorebilirsiniz. turkce'si dondur/sabitle gibisinden bir sey olabilir.
  • co2s2  (11.06.14 17:46:23) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.