[]

Sözlük yazarları neden bu kadar iki yüzlü?

eksisozluk.com

Şu başlığı okuyordum gene linç etmişler bu hareketi yapan elemanı.Video da arkadaşları bile çocuk hakkında ne yaptığını bilmiyor diyor Türk milliyetçiliği ön planda olsa bile böyle bir hareket hiç ama hiç hoş değil.Hele delikanlıyım ayaklarına yatıp yatan adamın üzerine sopayla saldırmak ayrı bir konu.

Her neyse bu başlık altında bu kadar çok yorum varken neden yazarlar yakılan genç kız Serap hakkında veya Şırnak ilimizde molotof atılarak yakılan kadın memure Zeynep Özçelik hakkında böyle yorumlarda bulunmuyorlar?Neden bunları yapan insanları sallandıracaksın ,asacaksın veya keseceksin demiyorlar ama işi bir Türk yaptığı zaman aslan kesiliyorlar?Yine aynı konu olacak ama neden bu işi yapan eleman afişe ediliyorken molotof atıp insanları diri diri yakanlar edilmiyor?Siyaset okumuş biri olarak bu yapılan ''sol'' kavramı içinde değerlendiriliyorsa bana yanlış öğretmişler demektir.

 
türkler çoğunluk, kürtler azınlık çünkü(!). ezilen hep kürtler(!).

iki grup da birbirinden beter bana kalırsa.
  • devilred  (06.06.14 18:39:44) 
yazik etmisler, ne kadar da masum bir eleman halbuki.

kurtlerle ilgili her konuda serap eser'i malzeme olarak kullaniyorsunuz, serap eser'i yakan molotofu atanin mitciler tarafindan gorevlendirilmis biri olduguyla ilgili haberler cikti.

soylediklerin siyaset okumus birinin soyleyecegi cumleler degil, hatta siyaseti gec, oturup adam gibi biseyler okumus birileri bile bu kadar sacma sapan karsilastirmalar, cikarimlar yapmaz. siyaset okuduguna emin misin? hayat bilgisi olmasin?
  • nawres  (06.06.14 18:40:09) 
@newres peki Zeynep Özçelik? Mitçiler yaktı onuda değil mi? Mavi çarşı katliamını da IRA yaptı zaten.

Bırakın Allah aşkına şu muhabbeti.Siyaset okumamı sorguladığına göre mülkiyeden daha yüksek bir siyaset kurumunda okuyorsun ne diyeyim hep böyle gözlerinizi kapatarak sadece ezildiğinizi düşünerek devam edin.Yarın bir gün işin rengi değişip ciddi anlamda asimilasyona uğrarsanız bugünleri mumla ararsınız.Kendinize karşı dürüst olamıyorsanız inandığınız dine karşı dürüst olun.Dine de inanmıyorsanız o çok değer verdiğiniz insanlığa karşı dürüst olun.
  • colorwithnotexist  (06.06.14 18:46:19 ~ 18:51:50) 
bu serefsiz, korkak kopegin zayif diye dovdugu yozgatli, malatyali cocuklar zeynep ozcelik'in ya da serap eser'in olumunde pay sahibi mi ya da savunuyorlar mi ki boyle biseyi?

bir kurdun yaptigi herseyi tum kurtlere mal etme beyinsizligini bir de karsi taraftan dusunun? sayabileceginiz 3-5 tane boyle olaya karsi kurtlerin yasadigi binlerce bunlardan cok daha feci olaylar var ve failleri de cogunlukla turk. sizin kafa yapinizla dusunse onlar da?
  • nawres  (06.06.14 18:54:05) 
bu eleman linç edilmeyecek de kim edilecek allah aşkına? merdivenden inerken aynı merdivenden yukarı çıkıyor diye bir elemana tokat atacak kadar ruh hastasının teki. bunu linç etmeyecek insanlar da kimin linç edecek?


  • kamera motor  (06.06.14 18:54:12) 
bu arada inandigim din yok elhamdurillah.
kurtlerin inandiklari din islamiyet ekseriyetle ve en cok da muslumanlardan eziyet goruyorlar, hatta ne cektilerse muslumalardan cektiler, arabi, turku, farsi. yani din kartini burda kullanmamaniz sizin icin daha faydali.

  • nawres  (06.06.14 19:02:42) 
Sizin göstereceğiniz her bir olaya ben 2 adet pkk sempatizanın yaptığı olay gösteririm.

Her kişinin yaptığı genele mal edilmiyorken neden bu iş Türkler yapılınca genele mal ediliyor?
Hayatında doğuyu görmemiş insanlarla konuşur gibi konuşmaya kalkmayın.Ben markete giderken bildiğim ama bilmediğimi sanılan bir dil kullanılarak küfür yiyorsam , hamile ablama bile küfür edebilecek kadar hatta ve hatta tehdit edecek kadar insanlıktan nasip alınmamış bireyler varken ne olaylar var demeyin.

Madem bu kadar ''objektifsiniz'' gidip Şırnak , Hakkari ve Diyarbakır da görev yapan subay-polis eşleri ile konuşun.Dikkat edin kendileriyle demiyorum eşleriyle diyorum.
  • colorwithnotexist  (06.06.14 19:11:09) 
ooo hala ekşisözlüğü ciddiye alanlarda varmış, alırım bi dal


  • etna  (06.06.14 19:20:05) 
devletimiz, dolayısıyla basın ve eğitim sağolsun, tarihimiz pek de şeffaf değil. bu ülke içerisinde bana anlatılan her şeyden şüphelenirim, kürtmüş, türkmüş fark etmez. ancak bu olayın ne olduğu belli, açık ve net, bu kadar basit.


  • tonoto  (06.06.14 19:30:30) 
"Her kişinin yaptığı genele mal edilmiyorken neden bu iş Türkler yapılınca genele mal ediliyor?"

tutarlilik destani yazmissin nerdeyse ayni paragraf icinde.
  • nawres  (06.06.14 19:32:57) 
Birisine eften püften sebeplerle sopayla saldıranın linç edilmesi neden garip geliyor? Milliyeti mi önemli,ahlâkı mı?


  • me gusta  (06.06.14 23:28:44) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.