[]

enpara'yı bi özet geçseniz?

her ay birkaç yüz euro alıp kenara atıyorum, kısa vadede lazım olacağından dolayı. ama şerefsiz vakıfbank meğer 6 ayda 15 euro kesmiş bankadaki euroladan, ben de evde tutuyorum şimdi.

1- aslında böyle kesinti yapmayan bir banka arıyorum ama sanırım yurtdışındayken ulaşıp paramı çekebileceğim herhangi bir bankanın böyle bir uygulaması yok.

2- enpara nedir tam olarak? şube falan yokmuş ama o zaman ben buraya nasıl paramı yatıracağım? bu konularda bilgim sıfır. anneye anlatır gibi anlatırsanız sevinirim. sözlükte hakkında yazanları okumaya çalıştım ama sıfır bilgiye yönelik bir şey yok gibi pek.

 
Bankada vadeli hesapta tutarsan hesap işletim ücreti almaz veya bankadaki kıza paramı blokede tut hesap işletim ücreti almasın dersen yapar. Enpara internet üzerinden olduğu için başka bir banka üzerinden eft ile yollaman lazım paranı.


  • ekaterina  (06.06.14 14:43:00) 
2) atmleri var.

Enparaya giriyorsunuz ad soyad telefon yaziyosunuz, ariyorlar sizi, cok da sekerler, bilgi filan veriyorlar. Kabul ederseniz, adres filan veriyorsunuz, size kartinizi teslim etmesi icin birini yolluyorlar. Karti alip sozlesmeyi imzaliyorsunuz.
  • Idonthaveausername  (06.06.14 14:44:01 ~ 14:45:21) 
işlem ücreti, aidat, havale-eft vs. ücreti yok enpara'da. internet üzerinden döviz/tl ile günlük faiz/vedali hesap açıp kapatabiliyorsun yine ücretsiz olarak. finansbank atmleri ile para çekme/yatırma işlemi yapıyorsun.

paranı enpara'nın döviz hesaplarında tutabilirsin ama atm'den döviz çekme şansın yok. artık havale ile başka bankadan mı, ya da o günün kurundan tl'ye çevirip mi çekersin bu biraz sorun. yurtışından çekme olayı nasıl işler bilmiyorum.
  • baal  (06.06.14 14:48:16) 
kuvveyttürk döviz veya tl vadesiz hesabınızdan herhangi bir ücret kesmiyor sağolsunlar buradan hepsine selam ederim üç kuruş paramda gözleri olmadığı için :)


  • esmeralda  (06.06.14 15:21:24) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.