Giriş
(10)

Hangi doktor?

benmişim
Birkaç aydır unutkanlık sorunu yaşıyorum, konsantrasyon olamıyorum vb. sorunlarım var, 1 ay sonra da sınava giricem. Hangi doktora gitmem lazım? Nöroloji mi Dahiliye mi?
Birkaç aydır unutkanlık sorunu yaşıyorum, konsantrasyon olamıyorum vb. sorunlarım var, 1 ay sonra da sınava giricem. Hangi doktora gitmem lazım? Nöroloji mi Dahiliye mi?
0
benmişim
(02.06.14)
hemen nörolojiye gitmek erken olur bana kalırsa. b vitamini eksikliğinden tut depresyona kadar sebepleri olabilir konsantrasyon dağınıklığının veya unutkanlığın. benim tavsiyem dahiliye görünmen önce. tahlil isteyeceklerdir. duruma göre yönlendirirler sonra psikiyatri veya gitmeniz gereken başka bir uzmana.
0
darkest hour
(02.06.14)
nöroloji ya da psikiyatri.
0
hayatkısakuşlaruçuyor
(02.06.14)
Dr.git,ama yatmadan yarim saat once 1 vardak havuc suyu ic.
0
brnbrs
(02.06.14)
Teşekkürler
0
🌸benmişim
(02.06.14)
cipralex kullan psikiatriste git. acaip ise yarar ama bagimli olma. optm cnm kib bye
0
amorphous
(02.06.14)
cipralex kullan ama oncesinde doktora gidiver yoksa yamulursun alimallah,ah cipralexim geldi.
0
jamswety
(02.06.14)
lan ne cipralexi manyak mısınız nesiniz arkadaş. bana sorarsan bir yere gitmene de gerek yok. b12 vitamini eksikliği falan vardır en fazla bol bol balık ye. unutkanlık dediğiniz şey ya dün yediğimi unutuyorum :( değil, ocağa yemek koyduğunu unutup mutfağı yakmaktır.

1 ay sonra sınav varsa anksiyete nedeniyle konsantrasyon bozukluğu olması son derece normal bir şey. onun da tedavisi doktora gitmek değil, anksiyeteyi yenmektir. ne beleşçisiniz anasını satayım, ben hiç bir şey yapmayayım, bir hap versinler hepsi geçsin. yok öyle bişey.
0
fayfim
(03.06.14)
ADHD konusunda uzmanlaşmış bir psikiyatra gitmelisin.
0
perfectum
(03.06.14)
bir kaç aydır, gece saat 12 ile sabah saat 6 arasındaki herhangi bir zaman dilimini uyuyarak geçirmediyseniz, delik deşik, bölük pörçük uyuduysanız, unutkanlığınızın temel kaynağı, beyninize uyku borçlanmanızdır. eğer böyle bir durum varsa ve beyninize olan uyku borcunuzu faiziyle öderseniz, unutkanlığınız geçer.

ayrıca omega-3 desteği de alın.
0
compadrito
(03.06.14)
Evet uykum sürekli bölünüyor. Dahiliyeye gittim, tahliller yapıldı, sonuçları bekliyorum.
0
🌸benmişim
(03.06.14)
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler basond, compumaster, fraise, kibritsuyu, rakicandir
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır.