[]

Ankara'da hangi ingilizce kursu?

İki kez yurtdışına çıktım. Çıktığım zamanlar ilk iki üç gün anlaşamıyorum sonraki günler az çok konuşabiliyorum.

Karşımdakinin dediklerini anlayabiliyorum. Kısaca başlangıcın az üstü ingilizcem var. En son lise 1'de ingilizce dersi aldım.

Kendimi geliştirmek için ankara'da hangi ingilizce kursuna gitmeliyim?

Ve fiyatları nasıldır?

Yazın üç aylığına gitmeyi planlıyorum.

Birde kursun sonunda bir haftalığına falan ingiltereye yollasa çok güzel olur.

 
Haklısın, ingiltereye birazda turistik amaçla gitmek istiyorum, bol bol yabancı dizi film izliyorum.


  • yatagants  (02.06.14 01:36:00) 
fiyat konusunda sorununuz yoksa wall street kendini kanıtlamış bir yer. kur atlatma bazında çalışıyorlar,ders saatleri de sizin müsait olma durumunuza göre ayarlanabiliyor, gayet esnek. bir ara kuruluş yıldönümleri dolayısıyla indirim vardı ancak devam ediyor mu bilmiyorum.

bir de buraya gitmeye kesin karar verirseniz tanıdık birini bulup onun aracılığıyla kayır yaptırın. hem siz ufak da olsa bir indirim alırsınzı hem de üzerinden kayıt olduğunuz arkadaş kur kazanır, faydanız dokunur :)
  • sevgikusunkanadinda  (02.06.14 02:56:21) 
Önce grameri hallet, işin biraz kurdu ol. Bu açıdan kurs doğru bir tercih. Gramer bilmeden dizi/film falan izleyemezsin.

Açıkçası kurslar hep standart, en ucuz neresini bulursan oraya git.

Edit: Bir işin temelini bilmeden nasıl onu doğru şekilde kullanmayı planlıyorsunuz acaba? Sen bu grameri önemsemeyen salaklara bakma :D Gramerden sonra ingilizceye yönelik diğer yeteneklerini geliştirmelisin. Keza sen de bunun farkındasın sevgili soruyu soran arkadaşım :) Lafım sana değil.
  • perfectum  (02.06.14 03:07:47 ~ 23:56:07) 
hala gramer diyenler var ya yapmayin etmeyin. dizi filme devam haci. ama kullanilan kaliplari falan not al kendi kendine tekrar et. aynada kendi kendine konus falan ne bileyim yasa yani olaylari senaryolari canlandir. sadece tek basina bi kelimeyi ogrenme. cumlesiyle kalibiyla ogren. ha bi de asiri derecede kitap blog vs oku tabi ki.


  • groove  (02.06.14 15:18:54) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.