[]

Macbook Air almacalar / Yardım Edin!

Lidyalılar selam,

www.teknosa.com

Şunu almayı düşünüyorum, 13" olması tercihim, daha da ucuzunu bulamadım. Var mıdır acaba? Bir de AsyaCard'a 9 taksit yapan bir yer biliyor musunuz? Yoksa World Card falan çıkartacağım mecburen, nakit param yok çünkü.

Ürün hakkında yorumlarınızı yaparsanız çok ama çok sevinirim. Bir de ucuzunu bulabilirseniz, of demeyin keyfime :)

Şimdiden teşekkürler, tikler ışık hızında gelecek.

 
store.apple.com

daha ucuzu aslında bu olmalıydı ama teknosa nasıl apple dan ucuz satıyor onu anlamadım.
  • Sskywalkeremre  (01.06.14 23:47:06) 
gözün kapalı al, kullandığn en iyi laptop olacağına dair bahse girerim.


  • eksi sozlukte eksiyen adam  (01.06.14 23:55:19) 
apple'ın PC'ye göre tek artısı, PC'ye oranla %90 daha az kişiselleştirmeye izin veriyor olması ve bu yüzden de herkesin çok büyük bi şey zannetmesi.

donanım olarak bu kadar parayı bu kadar saçma bir bilgisayara vermek gereksiz. aynı parayı vererek çok daha iyi bir makine alabilirsiniz. ya da aynı özelliklerde başka bir bilgisayarı 1000 1100 TL civarına alıp kar edebilirsiniz.
  • klassno  (02.06.14 00:51:28) 
gözün kapalı al, hatta borca gir öyle al. siktiğimin plastik bilgisayarlarından gına geldi artık.


  • gates  (02.06.14 00:57:58) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.