[]

türkiye'nin en iyi/meşhur avukatı

eski ya da hala mesleğine devam eden, yabancı filmlerde gördüğümüz gibi avukatlardan var mı türkiye'de de? iş dünyasıyla ilgili de olabilir, "adamı ipten alır" denilen avukatlardan da. öyle bir laf vardı galiba.




 
özellikle ticari hukuk, uluslararası hukuk ve spor hukuku konusunda çok iyi biri var. şirketi de var. emrinde beşyüze yakın avukat çalışıyor. futbol federasyonu tahkim kurulu üyeliği falan yaptı. büyük şirketlerin uzlaşma davalarında falan çok iyi. memduh oğuz. merkezi konyada ama bursa, ankara ve istanbulda da ofisleri var.


  • fatih in fedaisi  (29.05.14 01:35:40) 
vergi rekortmenleri listesindeki avukatların coklugu dikkatimi cekmisti. onlar basarilidir herhal


  • sylow  (29.05.14 01:43:15) 
kezban hatemi ile müge anlı'daki ülkücü avukat tanıdığım en meşhurları...


  • inanmazsan inanma  (29.05.14 01:47:07) 
  • microfiction  (29.05.14 01:48:28) 
Ticari itibar icin kanzuk var. Eksi sozlukte bile olumsuz yorumlar varsa caktirmadan siliyor diyorlar.


  • ibomiu  (29.05.14 07:43:43) 
Emrinde avukat calistirmasi cok iyiymis yalniz, goren de kopek calistiriyor zanneder. Hic duymamistim bu kavrami ilginc oldu. Ayrica farkli sehirlerde ofisi olamaz bir avukatin yasak, bu durumda senin adam yasa disi mi is yapiyor?

Soruya gelirsek oyle meshur avukat falan yok turkiyede cok fazla.
  • Nohut Bey  (29.05.14 09:14:51) 
emrinde çalıştırıyor işte. inşaat işçisi olunca emrinde çalıştırıyor oluyor da avukat olunca olmuyor mu?


  • baldur  (29.05.14 09:17:25) 
  • archely  (29.05.14 09:20:49) 
@baldur, insaat iscisiyle avukati karistiriyorsan ne diyeyim ben sana?


  • Nohut Bey  (29.05.14 09:21:01) 
Benim avukatım. Sineği bile incitmeden siker kendisi. Hatta o olmasa şu an içeride bile olabilirdim. Liderliğini üstlendigim kavgada karşı taraftan 2 kişi komada yattılar, mala gelen hasarı hiç saymıyorum bile, sonucunda tedbir cezası aldım, çeşitli okulların bahçesine 250 fidan diktim, denetimli serbestliğim devam ediyor yalnız. Buna da şükür.

Edit: isim veremem.
  • sevgili sen masada değil yatakta güzelsin  (29.05.14 09:30:37 ~ 09:31:32) 
ne diyon aq?
ben ifadeyi karşılaştırıyorum, inşaat işçileri de emir altında çalıştırabilir, avukatlar da emir altında çalıştırabilir.

ayrıca niye kıyaslanamazlarmış? bu ülkede sanki kast sistemi var da avukatlar, doktorlar bir üst sınıftaymış gibi muamele görmek istiyorlar.
  • baldur  (29.05.14 12:14:25) 
@fatih'in fedaisi kim dedi 500e yakın avukatın emrinde olduğunu? güzel sallamış, baya iyi sallamış. 40 civarı avukat çalıştırır memduh oğuz.


  • detone simitci  (03.06.14 15:33:26) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.