[]

gittigidiyor ürünlerinde sorun çıkan var mı?

ufak tefek almam gereken ürünler vardı. sipariş verdim. 5 tane siparişim oldu sadece 2 tanesi düzgün geldi... bu tarz şeyleri yaşayan var mı acaba?

telefon kulaklığı aldım samsung orijinal yazıyordu 17 tl verdim. bildiğin dandik bi kulaklık tipi aynı orijinal mikrofonunu sallayınca oradaki tuşun sallanma sesi geliyor şaka gibi.. aynı zamanda bir kulaklıktan cızırtı geliyor ve ötekine göre ses az geliyor. göndericem geri..

ikincisi 2 li zaman ayarlı prizdi biri bozuk geldi.. adam sağolsun kargo bedeli aynı olacağı için bir tane ben göndercem size..(böyle güzel adamlar da var)

üçüncüsü de telefona buff aldım. şu ekran koruyuculu. ekranın tam ortasında 1cm nin altında bir çizik. moralim bozuldu doğal olarak. kıl bi adamım biraz rahatsız oluyorum öyle çizikten falan zaten o yüzden koruyuculu kullanıyorum telefonu..

vallahi parası pulu değilde kargo bekle bilmem nap geri gönder. öyle bunaldım ki bu işlerden.. ilçede yaşamak zor azizim.

mümkünse siz de başınıza gelenleri anlatır mısınız? ve ne yaptınız?

teşekkürler...

 
şimdiye kadar ciddi bir sorun yaşamadım. ben de samsung kulaklık aldım ama senin yaşadığın sorun bayağı bir talihsizlik. değiştirmesi lazım. satıcıları iyi seçmen lazım. gerekirse yorumları okuman lazım. aldığım kulaklık seninkisi gibi 17 liraydı ama en az orijinali kadar sağlam ve kaliteli çıktı. arkadaşıma da aldım onunki de sorunsuz şu an.

ciddi olmayan sorun da fotoğraf çözünürlüğü dolayısıyla sandığım kadar yeni çıkmayan kitap falan ama sorun değildi tabi. geri gönderecek kadar kötü değildi...
  • kisa bisey olsun istemistim  (28.05.14 20:09:44) 
"orjinal" yazan hiç bir şey eğer pahalı değilse orjinal değildir önce bunu öğren. bunda farketmişsin ama bazen aradaki farkı farketmezsin boşuna kazıklanırsın.


  • yakuza123  (28.05.14 20:37:59) 
abi 17 tlye orjinal beklemen garip değil mi? bu işin raconu budur yani 1 tllik şeyde bile orjinal yazar. orjinali 70-80 tl olan şeyi nasıl 17 tl ye almayı planlıyorsun?


  • eksi sozlukte eksiyen adam  (28.05.14 20:52:50) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.