[]

elektro gitardan anlayanlar bir baksa

Metallica, iron maiden, black sabbath gibi gruplar dinlio olsanız, riff tamam ama daha çok solo çalmak istiyorsanız, rock tarzı müzikler yapacaksanız hangi gitarı tercih ederdiniz? Tavsiyelere de açığım.


www.muzikenstrumani.com

www.muzikenstrumani.com

www.muzikenstrumani.com

www.mydukkan.com

 
Jackson şüphesiz


  • taylor durden  (26.05.14 14:57:17) 
O linklerden hiç biri. Çok sağlam sistemlerle konsere çıkmıyorsan değişik şekilli gitarlardan uzak duracaksın. signature gitarlar da parası çok olanlar içindir. aynı gitarı 2 katı fiyata satarlar.

dediğin tarzlar sadece gitarla değil, amfisi, manyetiği cart curt. ritchie kotzen telecaster'la metal de yapar mesela.

jackson olur, les paul olur, stratocaster olur, gibson sg olur. sen hangisinin tonunu seversen. istersen kramer, peavey falan gibi pazar payı düşük ama tonları büyük markalara da bakabilirsin.

seviyene de bağlı. yeni başlıyorsan bir gitara 1500 lira bayılmanın anlamı pek yok.
  • r_u_h  (26.05.14 15:03:52 ~ 15:04:35) 
yok gitara yeni başlayan biri değilim. evet dısarıda sahne almıyorum. evde gıtar calmayı baya sevıyorum kendı kayıtlarımı yapıyorum. su an bır ıbanez gart 60 kullanıyorum.(www.muzikenstrumani.com)
sesı etkıleyen seyın sadece gıtar olmadıgının farkındayım ama calınıs seklı ve ses olarak gıtarları tek tek karsılastıgınızda fark ortaya cıkıyor.
tavsıyeler ıcın tesekurler ama bıraz daha alabılırsem ne mutlu bana.
  • hlt1985  (26.05.14 15:23:02) 
şahsen bir uzman değilim ama gitarımdan memnun olduğum için belirteyim dedim.

jem 555 kullanıyorum , rahat kullanışlı bir gitar ama floyd rose'u sık sık akord etmeye üşendiğim için biraz bıkkınlık getirdi bana .

aslen evde çalıyorsan ise şöyle bir tavsiye vereyim , rocksmith diye bir oyun var ne pedal ne amfi uğraşmadan gitar ve manyetik kalitesinden bağımmsız hayvan gibi efekt verebilen aynı zamanda birşeyler de öğrenebileceğin bir oyun. oyunla birlikte bakarsan gitara çok para harcamadan da maksimum zevk alabilirsin.bir bakmanı tavsiye ederim.
  • orlandu tg cid  (26.05.14 17:59:40) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.