[]

Senede kaç kere tatile gidiyorsunuz ?

Sevgili köleler, çalışan kesim, sene kaç defa tatil yapıyorsunuz, küçük kaçamaklar dahil ? Yıllık bir tatil bütçesi belirler misiniz mesela ?

Ben 1 yurtdışı tatili + 1 yurtiçi tatili yapıyoru. Arada da 1-2 haftasonu ya da 19 Mayıs, 23 Nisan birleşiyorsa o zamanlar yakın biryerlere kaçamak yapıyorum.


 
Yazın 2 yurt içi ayda bir de haftasonu yakın yerlere kaçış şeklinde bol miktarda yapıyorum.. heralde yılda 4 maaş falan gömüyorumdur minimum


  • veilofsin  (26.05.14 11:55:02) 
sizinki ile benzer benim de.
1 uzun yurt dışı (1 hafta-10 gün) ve birkaç kısa yurt içi (2-3-4 gün)

bütçe: 4 maaşı aşmamasına gayret ediyorum.
  • icemint  (26.05.14 11:59:22 ~ 11:59:57) 
İçinizde en tatil fakiri benim sanırım, 1 kez 1 haftalık yurtiçi tatilinden ileri gidemedim henüz. Ühüp. O tatil bütçesi de anca 1,5 maaş filan eder sanırım maaşla çalışmıyorum ama.


  • amelie poulain  (26.05.14 12:08:20) 
Sayılır mı bilmem ama, iş hayatına başlayalı 4 ay oldu benim; dediğin gibi resmi tatil birleştirme suretiyle 2 tane kısa süreli yurt dışı yaptım şu ana kadar. Haziranda da bi cuma günü izin aldım yine gidicem. Sonra bayramda giderim bi de.


  • bugunku antremanda goz dolduran futbolcu  (26.05.14 12:25:15) 
1 yurtdışı + iş geziyle birleştirilmiş 2-3 günlük ekstra yurt dışı

yurtiçi'nde genellikle ailemden uzak yaşadığım için onların yanına gitmeyi tercih ediyorum. böyle olunca 1-2 maaş arası diyebilirim.
  • spatzle  (26.05.14 13:50:16) 
yaklaşık iki senedir iş hayatındayım, henüz tatile ya da izne çıkmadım. izin hakkım olmadığından değil, tatil olayı çok da cazip gelmiyordu, bir de kendi başıma yalnız kalmak da tatil ile aynı şey gibi geliyor bana, dolayısıyla kendi başıma tatile çıkmak da cazip gelmiyor o kadar. eh, tatile çıkabileceğim çok bir insan da yok... şu ana kadar über bir burnout durumu da yaşamadım... öyle.

ama "biriken" izin hakkımdan bir haftalık bir dilimi önümüzdeki hafta tüketeceğim diye düşünüyorum : )
  • inscrutable  (26.05.14 13:59:38) 
4-5 kez yurtdisi (4-5 gun)
1 ya da max 2 kere yurtici (3-4 gun)

İsimi duzgun yaptigim surece karisanim yok. Zaten ise baslamadan once "beni cok darbogaz etmeyin, mahcup etmem sizi" minvalinde bi konusma yapiyorum.
  • brkylmz  (26.05.14 17:11:03) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.