[]

Yine mi ben haksızım lan

Şimdi yine durduk yere sinirlendirdiler beni, yine haksız duruma düştüm. Benim çok sevdiğim bir tatlı vardır, abimler dışarı çıkınca almışlar sağolsunlar geçen gün. Önceki akşam ben, annem, abim yedik beraber. Oturuyoruz üçümüz, abim "bizim tatlıdan yok mu" dedi. Getirdim, üzerine 2 kaşık koydum. "Siz başlayın ben katılcam birazdan" dedim, o tatlıyı çok soğukken sevmiyorum. Abim "artistlik yapma be gel işte" dedi, gayet dostane bir biçimde. Ben de o kelimeyi gereksiz buldum. "Ne artistliğinden bahsediyorsun yiyin işte" dedim, abimle annem bir şeyler dediler şu an hatırlamıyorum. Sonra abim tatlı kabının kapağını sert bir şekilde üzerine kapatıp gitti. Yolda "ya sabır" falan diye söyleniyor. Annem diyor ki "ne artistliği ya diye çıkışman yanlış" diyor. "Allah aşkına yapmayın yine mi haksız ben oldum" dedim, elimdeki kumandayı koltuğun üzerine atıp çıktım salondan.

1.soru: Kim haksız?
2.soru: Etrafı tekmelemek istedim o an, hala da istiyorum. Fazla mı agresifim?
3.soru: Şimdi o tatlı günlerce yenmeyecek ve çöpe atılmaya doğru yolu var. E haliyle ben de gidip yemem şimdi. Ne yapayım da hep beraber yiyebilelim? Ben istiyorum ki gideyim, kapısına dayanayım ve "huysuzluk yapma gel beraber yiyelim işte efendi efendi" diyim.

Edit 1: Hee bu arada evet, bu soruyu buraya yazmak bile saçma geliyor. Ayrıca sıkıntılı günler geçiriyorum, babamla aram iyi değil ve haliyle diğerleri de biraz mesafeliler bana. Sağlık sorunlarım var, en yakın zamanda ameliyat olmam lazım falan filan...

Edit 2: Evet ergenlik olsa bana da normal gelirdi. Yani ergen olsaydım gelmezdi heralde de şu anda parçaları toplayınca tek bir eksik parça kalıyor, o da ergenlik. Ergenlik de olsa gayet normal bir olay ama bir saçmalık var.

 
Kesinlikle haksızsın abi. Ergen gibi atarlanmışsın çok bariz bir şekilde. Benim kardeşim olsan çok daha farklı tepki verirdim herhalde. Ha gelip bunun konusunu açman daha da değişik tabi. bu arada mesaj numarası 7777777 şansa bak.


  • liriamer  (22.05.14 22:49:45) 
vay be olay böyle olamaz öncesinde kavganız falan varmı?

Bu sebeple kavga etmek çok garip.
Hem onun hemde senin söyleyiş tarzına ve hareketlerine bağlı artislik olayı.
  • basond  (22.05.14 22:50:14) 
1. sen
2. evet
3. kibarca, güzelce özür dile gelmezse "artistlik yapma be gel işte" falan de ikna et.
  • oldboy  (22.05.14 22:50:16) 
3. soruda demek istediğin şeyi abin sana başta demiş zaten.

Haksızsın, agresifsin. Abiden ne zarar gelir insana?
  • alperz  (22.05.14 22:50:20) 
herkesin huzuru kaçtıysa kimin haklı olduğu önemli mi? o yüzden gidip kapısına dayanabilirsin. (:


  • Celestial  (22.05.14 22:50:46) 
3


  • kotukediserafettininexkankasi  (22.05.14 22:50:51) 
herkes acayip sinirli yeminle. herkes çok gergin, niye böyle acaba diye düşünüyorum . herkeste bir öfke patlaması. hepiniz haksızsınız, çok gereksiz bir tartışma bu.


  • rock n roll  (22.05.14 22:51:28) 
bence o tatlının içine bir şey koymuşlar. hepiniz birbirinizden haksızsınız. okuyunca aklıma direkt olarak, arkadaşları direğe çarpınca direği dövmeye başlayan tiplerin olduğu gif geldi. birbirinize dalmak için yer aramışsınız resmen.

edit: oha rock n roll'la aynı şeyleri yazmışım yine uff ya
  • pescador  (22.05.14 22:51:44 ~ 22:52:06) 
Haksızsınız. Abiniz de biraz alıngan. Evet fazla agresifsiniz.
Abiniz tavır yaptığınızı sanmış. Siz "işim var halledip geliyorum. zaten çok soğuk sevmiyom" deseniz problem olmazmış. Ama "ne artisliği ye işte" olmamış.
Abinize "yanlış anladın hadi gelh" diyin. Gelmezse de 3 kaşık, tatlı ve annenizi alıp abinizin odasını basın.
  • ay nov kung fu  (22.05.14 22:52:09) 
Ergenlik varsa bünyede normal gibi görünüyor, yoksa problem var. Sen haksızsın gibi geldi bana. Madem dostane bir şekilde dedi o cümleyi,ne atarlanıyorsun.


  • Godless  (22.05.14 22:52:40) 
Uslubun yanlis abine karsi. Abin fazla alingan.

olmasi gereken oraya 3 tane kasik getirecektin. "Siz yiyin abi baslayin ufaktan, ben soguk sevmiyorum bi 5-10 dk. Sonra katilacagim size " dicektin. Onlar da tamam diyecekti. Mesele olmayacakti.

Gereksiz bi tepki vermissin. Haksizsin.
  • barbara herhalde barbara manken olan  (22.05.14 22:58:34) 
Hee bu arada evet, bu soruyu buraya yazmak bile saçma geliyor. Ayrıca sıkıntılı günler geçiriyorum, babamla aram iyi değil ve haliyle diğerleri de biraz mesafeliler bana. Sağlık sorunlarım var, en yakın zamanda ameliyat olmam lazım falan filan...


  • aguilas negras  (22.05.14 23:02:42) 
Evet ergenlik olsa bana da normal gelirdi. Yani ergen olsaydım gelmezdi heralde de şu anda parçaları toplayınca tek bir eksik parça kalıyor, o da ergenlik. Ergenlik de olsa gayet normal bir olay ama bir saçmalık var.


  • aguilas negras  (22.05.14 23:06:06) 
sen
evet
yap
  • kafkef  (22.05.14 23:28:44) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.