[]

Son zamanlarda ortaya çıkam kedi sevgisi

Bunun nedeni ne ? Eskiden fakir ve cahiller kedi besliyordu şimdi zengin ve enteller




 
bu nasıl bir soru lan? herkes kedi besleyebilir, fakirlikle zenginlikle ne alakası var? yüzyıllardır da besleniyor.


  • nilmiye  (22.05.14 09:27:19) 
Eskiden entel kitle bu kadar ilgili değildi.


  • Leporidae  (22.05.14 09:29:06) 
  • [silinmiş]  (22.05.14 09:36:19) 
  • nilmiye  (22.05.14 09:37:01) 
o değil de eskiden yaşam tarzları kedi-köpekle yaşamaya elverişli olmayan düz aileler de muhabbet kuşu beslerdi. akvaryum da revaçtaydl. onlar da bitti anasını satayım.


  • sir gawain  (22.05.14 11:02:15) 
@sir gawain

kuşu bilmem de, akvaryumun bittiği iyi oldu. kolay bir şey gibi önüne gelen balık alıp bikaç ayda bakımsızlıktan öldürüyordu hayvancıkları.
  • nilmiye  (22.05.14 11:04:45) 
kedi sevmenin beslemenin maddiyatla ne alakası var? hayvan aşığıyım, kedi aşkım çok başkadır. çocukluğumdan beri kedi besledim. apartmanın bahçesinde 5 tane yavru kedi buldum kutuya bırakmışlar. çocuk halimle tepsiye yemek koyup indirip aşağı elimle yediriyordum. başka çocuklar zarar vermesin diye nöbet tutuyordum yanlarında. eve gittiğimde balkonda oturuyordum. kocaman oldular. evimde de kedim oldu. hayvan sevgisi güzel bişey tavsiye ederim.


  • rock n roll  (22.05.14 11:09:10) 
yalnızlıktan ve apartman hayatından dolayı oluyor


  • dafuq  (22.05.14 11:28:31) 
la ben küçüklüğümde yokluktan inşaatlarda besliyordum kedileri, dileniyorduk kasaplara azcık ciğer versin diye. şimdi param da var pulum da var onlarcasını besliyorum her gün. belki o zaman ki fukaralar şimdi parayı kırdı amk böyle soru mu olur


  • Solem  (22.05.14 11:41:43) 
insanlar yüzyıllardır kedi, köpeklerle beraber yaşıyor, eski mısırda firavunların bile evcil kedileri var, ne modasından bahsediyorsunuz derdiniz gücünüz insan yaftalamak, zor vallahi


  • sirena  (22.05.14 12:03:06) 
ya şöyle oldu epey bir fakir düştüm bir de zeka geriliği başlamış doktor söyledi ben de madem öyle kedi besleyeyim dedim

ya arkadaş cidden bişiler yapsanıza siz.
  • mea maxima culpa  (22.05.14 12:16:26) 
hayvan sevgisi medeniyettir. evde hayvanla yaşamak da.

sosyal medyayı görece daha tahsilli ve açık görüşlü genç nesil kullandığı için orada burada milletin kedisiyle köpeğiyle çekilmiş resimler görmen normal. nesillerle birlikte normlar da değişiyor.

peki neden kedi, neden köpek değil? 70 metrekare kutu kadar apartman dairelerinde köpek bakılmıyor da ondan. insanların imkanı olsa köpeğe de yönelirler, emin ol.
  • sir gawain  (22.05.14 12:43:14) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.