[]

Kaç kardeşiniz var? Geçim durumunuz nasıl?

Onlarla iyi geçiniyor musunuz?
Keşke olan kardeşinizin yanında ablam, abim, kız kardeşim, erkek kardeşim de olsaydı dediniz mi?
kendi cinsiyetiniz de önemli tabi. Erkek olup abi yada abla istemek gibi.


 
Bir ablam var. Iki sene oncesine kadar cok iyi degildi aramiz ama son iki yildir ikimiz de birbirimize ihtiyacimiz oldugunu farkedip bir seyler insa etmeye calistik ve su an iyiyiz.

Bir abim de olsun isterdim ama, niye bilmiyorum.
  • burasi ne garip bir yer  (17.05.14 14:01:55) 
2 kardeşiz,ablam var. mükemmel bir kardeşlik bizim ki. arada kavga oluyor tabi ki ve bizim kavgamız korkunç oluyor. ama birbirini bu kadar seven, öpmekten birbirinin yanağını sündüren başka kimse yoktur. sadece o yeter başka istemezdim kardeş, abla, abi falan :)


  • rock n roll  (17.05.14 14:06:17) 
1 erkek kardeşim var. konuşmuyoruz epey oldu.
istemezdim başka da.
kendi cinsiyetim k.
  • neyleyim  (17.05.14 14:08:21) 
Iki kiz kardesiz, ben ablayim. Aramizda 2 yas var, cok cok cok iyi geciniyoruz.
Bi minik kardesim olsun isterdim. Kardesimle yas farkimiz cok az oldugundan zaten ikimiz de bebektik, oyun arkadasiydik, sonra sirdas olduk, dost olduk. Ama boyle bi tane de bebecik kardesim olsun isterdim. Sevip oynayacagim, tecrube aktaracagim falan.

Abim ya da ablam olsun istemezdim galiba.
  • mukrime  (17.05.14 14:09:24) 
Erkeğim, 1 kız kardeşim var. Gayet iyi geçiniyoruz ama ben biraz soğuk bi adamım öyle standart abilik yapamıyor olabilirim. Ama desteklerim genel olarak.

Abim olsa(daha önceden bir şeyler yaşayıp yol gösterebilecek biri) iyi olabilirdi dediğim oldu. Yani ilk çocuklar daha sorumluluk bilinci yüksek, kurallara göre yetiştirilmiş çocuklar oluyorlar ikinci çocuklar daha rahat-enerjik oluyorlar(genelde) O yüzden küçük çocuk olmayı merak etmiyor değil-dim.
  • rodriguez2  (17.05.14 14:14:03) 
ben 19'um, erkeğim. 15 yaşında kız, 10 yaşında erkek kardeşim var.

kız kardeşimle çocukken müthiş kavga ediyorduk, büyüyünce iyi anlaşmaya başladık. farklı şehirlerdeyiz, o yüzden sürekli muhabbet etmeyiz ve çok yakın ilişkimiz yoktur ama iyi aramız. seviyorum keratayı. büyüdükçe daha da fazla sevmeye başladım, çok güzel sevimli bi şey oldu. çocukken şerefsizin tekiydi, dövmeye doyamazdım.

erkek kardeşim duyurularımda da bahsettiğim üzere fazla duygusal, garip bi çocuk biraz. kendimi suçlu hissettiğim için mi bilmiyorum ama onunla konuşmayı pek sevmiyorum ve istemiyorum, benim kardeşim değilmiş gibime geliyor. genel olarak yrrak gibi bir abiyim işin özeti.

çocukken ablam olsun istiyodum çok ama ablalıktan değil o benim mazoşizm sevdamdan kaynaklıydı sanırım, sürekli beni dövsün domine etsin efendime söyliyim belamı sksin istiyodum çünkü. abim olsun istemiyodum mesela hiç. abla iyi olurdu ama. hatta anneme sürekli niye abla yapmadınız diye kızıyodum çocukken. üç kardeşin salağı benim.

ama zengin olsaydık hem kardeşim hem abim hem ablam olsun isterdim çok. 8 kişi play station'da oyun oynardık falan, fifa ligi yapardık. çok güzel olurdu. ama şu haliyle bi ablam olsun isterdim. büyüyünce anladım gerçi istediğim abla değilmiş ama olsun ya, abladan zarar gelmezdi.
  • pescador  (17.05.14 14:14:29 ~ 14:41:34) 
3 ablam var. Evin kucuk oglu olmak sonsuz simarma hakki yaratti hep. Ayrica abi degil ama bir tane daha ablam olsaydi tum dunyayi ele gecirebilirdim


  • kutsalbok  (17.05.14 14:16:44) 
Bir abim var, bayanim, benden bi kac yas buyuk ablam olsun isterdim. Ama abimden de memnunum, iyi geciniyoruz


  • cometome  (17.05.14 14:21:01) 
iki ablam bir abim var. hiç küçük kardeş istediğimi hatırlamıyorum. oldukça farklıyız birbirimizden ama iyi anlaşıyoruz. en son ne zaman tartıştığımızı bile hatırlamıyorum.


  • blackmamba  (17.05.14 14:26:50) 
iki yaş büyük abim var. konuşmuyoruz 2,5 yıldır. tek çocuk olsam güzel olurdu bence.


  • dusunemedim  (17.05.14 14:27:32) 
Bir kız bir erkek kardeşim var. kız kardeşimle 3, erkek kardeşimle 9 yaş fark var aramızda. ikisiyle de aram çok iyi. ikisi de çalışıyor, durumları da gayet iyi ama ben yine de maddi-manevi herşeylerini bana anlatsınlar, en ufak birşeye ihtiyaçları olduğunda bile beni arasınlar isterim ama ikisi de abi susuzluktan ölüyoruz bize bi bardak su ver demezler. kırk türlü soruşturmayla öğreniriz bir ihtiyaçları var mı yok mu diye.

(bkz: ben ağabeyim ben taşıyacağım)
  • battal gemalmaz  (17.05.14 14:38:21) 
Tek cocugum, bir abim olsun isterdim. Gec de olsa bir kardesim olucakti ama olmadi.
28k
Kuzenlere kardes gozuyle bakiyordum ama onlarin cogu da patladi, eskisi gibi degil pek yakinlik..
Birkac dost var demirbas..
  • nwnd  (17.05.14 14:41:07) 
1 adet kız kardeşim var, yaşı 20. ben de 25 k. kendimi bildim bileli kavga etmeden, birbirimize sesimizi yükseltmeden geçirdiğimiz gün yok. buna üzülüyorum, diyorum ben ablayım, tahammül göstermeliyim. ama yok, olmuyor. ben alttan aldıkça iyice saygısızlaşıyor. çok iyi geçindiğimiz zamanlar da oluyor ama tartışmalar çoğunlukta.


  • letheavendangered  (17.05.14 14:52:40) 
1 abim var. Benden 9 yas buyuk. Aramizda oyle bagirmali vurmali kavga simdiye kadar hic olmadi cunku korku var biraz. Yani babama rahat rahat soyleyebilecegim seyleri ona soylerken bir kere daha dusunuyorum. Pek bir abilik goremiyorum ama ben buyudukce iliskimiz yakinlasiyor ciddi ciddi. Soyle yani beraber disari ciktigimiz olmazdi spor salonuna gittik cikista protein bar falan ismarladi yani o derece bana gore cok buyuk bir sey. Kimisine gore cok normaldir. Hatta eskiden sadece odadan bagirip su getir derdi simdi butun gun call of oynayip oturdugumuz oluyor yani. Ben 18K o 27.


  • duzsac  (17.05.14 15:01:27) 
İkizim var. Çoğunlukla iyi geçiniriz. Bir abim olsaydı diyorum.
23 K

  • en_birinci  (17.05.14 15:15:50) 
benden 2 yas kucuk kiz kardesim var, ben ablayim. arkadas gibi cok iyi geciniriz surekli konusuruz.
keske baska kardesim olsaydi demedim hic. ama olsaydi heralde kendimden kucuk kiz kardes isterdim. abim/ablam olsa bana karissa delirirdim ben. (ben de kardesime pek karismiyorum o yuzden). gerci belki abiyle buyusem karakterim farkli olurdu kim bilir..

  • gerard  (17.05.14 15:27:55) 
6 yaş küçük bir erkek kardeşim var, bazen çıldırtıyor beni şapşal ama çok iyi aramız. bazen de ikimiz birlikte gerzekçe şeyler yapıp annemi çıldırtıyoruz:D moralim ne kadar bozuk olursa olsun sesini duyduğumda iyi hissediyorum kendimi:) acayip seviyorum sıpayı iyi ki var..

abim/ablam da olsun isterdim ama. çabuk çabuk teyze ya da hala olabileyim diye:( minicik bir yeğenim olsaydı, sevmeye kıyamasaydım onu ne güzel olurdu.

23 k.
  • mayaa  (17.05.14 15:34:17) 
2 kardeşiz, bir ablam var ve şimdi evli ne yazıkki. Onunla çocukluğumdan beri çok iyi anlaşırım hatta anne, baba, kardeş hangisi deseler hemen kardeş deriz ikimiz de. Kişiliklerimiz, karakterimiz her şey o kadar zıt olmasına rağmen onunla geçirdiğim vakitler çok değerli. İyiki bir ablam var ama ikimiz de bir abi sahibi olmayı da isterdik. Mesela gecenin bir yarısı abiyi gazlayıp tatlı almaya göndermek gibi arzularımız vardı :D

21 k.
  • lal u ask  (17.05.14 15:46:03) 
bir erkek kardeşim var, ben ablayım. iyi çocuktur, iyi anlaşırız birlikteyken vaktimiz güzel geçer, bana güvenir bir derdi olsun bana gelir ama şu aralar saçma sapan hareketler yapıyor bunu ergenliğine veriyorum bebenin. abla olmak zor bir de aradaki yaş farkı fazla olunca sorumluluğu da fazla oluyor.

abim olsa fena olmazdı.
  • legolasin son oku  (17.05.14 16:40:14) 
Benden yedi yaş küçük kardeşim var. Eskiden sözümü dinlemezdi. Şimdi arayıp bir çok konuda akıl danışıyor.


  • alperz  (17.05.14 16:43:42) 
7 yaş büyük abim var, şimdiye kadar hiç kavgamız olmadı yaş farkından diye düşünüyorum. Her konuda destek olur yardımcı olur hiç abi gibi değil daha çok arkadaşım gibi. Başka da kardeşim olsun istemezdim.


  • ekmek arası  (17.05.14 17:06:44) 
benden 2 yaş büyük ablam var. evli. ortaokul zamanlarında sık sık kavga ederdik ama daha sonrasında aramızdan su sızmadı.


  • washe  (17.05.14 18:37:46) 
Abimle aynı evde kalıyoruz, süper geçiniyoruz. Aramızda 11 yaş var ve zaten annem de babam da "Bizden daha çok ilgilendi seninle" derler. Birlikte zaman geçirmeyi seviyoruz.


  • aychovsky  (17.05.14 18:40:42 ~ 18:44:43) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.