[]

Modadan Anlayanlar- Tavsiye

Şimdi bir davete şu elbiseyi giymeyi düşünüyorum elbise sade olduğu için ayakkabı çanta ve takı seçimi çok önemli. yani düz siyah giysem çok kapatır gibi geliyor, fazla ciddi olur gibi. Bu konuda fikir önerisi olan varsa süper olur. zira böyle davetlerde aksesuar seçmekte özürlüyüm.

fuşya ayakkabı çantam var hali hazırda. bir şeyler beğenemezsem son seçenek onlar.


 
uste bisey giymiyicen mi?


  • nawres  (13.05.14 11:22:17) 
ceket gibi mi? hayır.


  • patiska  (13.05.14 11:25:56) 
fusya ayakkabı çanta bu elbise ile olmaz. sıcak renklerden uzak durun. yeni ayakkabı çanta aksesuar mı alacaksınız yoksa mevcut olanların içerisinden mi seçeceksiniz ? birbiri ile kombin soğuk renkler bu elbise ile güzel gider. örneğin, zümrüt yeşil küpe kolye çanta, siyah ayakkabı gibi...


  • thracia  (13.05.14 11:43:16) 
Altin rengi takilarla kolye yada uzun kupe abartili bileklik filan


  • Barbunya2  (13.05.14 11:46:45) 
çok fazla abiye/topuklu giyinen birisi değilim. mevcut ayakkabılarımın da çoğu siyah. bir tane nude var ki o da uyumsuz kalıyor. o sebepten yeni almayı düşünüyorum.


  • patiska  (13.05.14 11:48:10) 
fuşyayı tercih etme çok tuhaf kaçar.
bence siyah iyidir:
www.becauseiamfabulous.com
  • urasil  (13.05.14 11:48:33) 
her renk olur bence; yeşil, bordo, mavi.. ayakkabıyla çantan aynı renk olsun bence.

ben oyumu pudra pembesi ya da gül kurusundan kullanıyorum. rujunu da ona göre ayarla.
  • seksen9  (13.05.14 13:02:53) 
ayakkabıya siyah stiletto diyorum kesinlikle. altın rengi takılar kullanabilirsin, çanta da pudra rengi olabilir bence. ya da değişik olsun dersen neon rengi bir canta olabilir. ama o zaman altın rengi takı olmaz.


  • hariparipuskiparipinpon  (13.05.14 13:16:58) 
urasil o ayakkabı çok zarif durmuş gerçekten beğendim.

ayakkabı konusunda siyaha da sıcak bakmaya başladım. stiletto olabilir ancak işte o durumda çantayı ne yapıcam? pudra rengindense altınlı siyahlı bir clutch olsa?
  • patiska  (13.05.14 13:26:35) 
şu elbisenin çantası kesinlikle clutch olmalı. ancak zaten siyah / beyaz elbise ve muhtemelen siyah ayakkabı ile tamamlayacağınız bu kombinde altın rengi bence sizi donuk gösterebilir. kaç yaşındasınız bilmiyorum ancak çanta, küpe ve kolyeniz bence kesinlikle vurucu tonlarda soğuk renkler olmalı. örneğin zümrüt yeşili, safir mavisi gibi.


  • thracia  (13.05.14 14:45:38) 
karışmak gibi olmasın da, çok zayıfsan giyme bunu bence


  • defansif orta saha  (13.05.14 16:35:59) 
@defansif orta saha elbise tam oturuyor üstüme, ne dar ne bol zaten sırf o yüzden onu seçtim.


  • patiska  (13.05.14 16:42:29) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.