[]

Nokia Lumia 925 nasıl dır?

Tavsiye eder misiniz?




 
şimdi burası bir sürü android ve apple fanları dolacak kötüleyecekler

ama iyidir. 1,5 senedir 825 kullanıyorum. kamerası ve boyutu dışında bütün özellikleri hemen hemen aynı iki telefonun. maşallah tık demedi.

diğer arkadaşlar işte efendim bizim sevdiğimiz-ihtiyacımız olan applicationlar yok diyorlar. bir de windows phone şöyle böyle diyorlar. ben seviyorum, gayet güzel çalışıyor.

işte herkesin ihtiyaçları var, ona göre telefon alacak.
  • mea maxima culpa  (10.05.14 09:34:14) 
3-4 aydır kullanıyorum rootmuş, jailbreakmış bilmem gayet stabil severek kullanıyorum. Bir sürü yazılımsal salaklıkları mevcut ama bu son güncellemeyle eksiği ne varsa tamamladılar gibi


  • jamalbsf  (10.05.14 10:15:40) 
daha önce smartphone kullanmadıysan kullanabilirsin.

eğer averaj bir android kullandıysan delirirsin kullanırsan.
  • plainwalker  (10.05.14 10:18:04) 
@plainwalker +1

son 2 aydır görüğüm en haklı adam.
  • aşksız prens  (10.05.14 10:39:41) 
Bu modelin RAM miktarı 512 MB diye hatırlıyorum. Eğer öyleyse, aynı RAM miktarına sahip bir Android telefon kullanıyorum, ciddi anlamda donma problemleri mevcut. Gözönünde bulundur derim.


  • sevgikusunkanadinda  (10.05.14 11:27:55) 
925'i diğer sefil android cihazlarla karıştırmayalım.
925, en baba samsung ve en baba apple cihazının toplamından daha iyi fotoğraf çeker.

925, android bir cihazın 3te biri özellikle, onun 10 katı performans verir.

ve şu "android kullandıysan delirirsin" lafnı söyleyen arkadaşlar da boş muhabbet. çünkü windows phone, stabilite açısından android'in ayıptır söylemesi "anasını siker". ben android kullanıcısıydım ve o günlere lanet ediyorum şuan.

yok jailbreak çıkmış, yok bilmem ne güncellemesi, yok telefonu aç tepende 3 tur döndür öyle kullan. yok bilmem ne. 2 ayda bir şişsin tekrar sıfırla. içine 1 milyon gb ram de koysan menü geçişleri kassın.

windows phone aldım kafam rahatladı. inanılmaz hızlı bir cihaz kesinlikle tavsiye ediyorum. 2bin liralık sikko androidlere para vereceğine, 925 al. dört dörtlük bir cihaz.

ha bi de, androidin saçma sapan bi sike derman olmayan çöp uygulamalarının fanı değilsen de, her programı blursun mağazada.
  • kamera motor  (10.05.14 11:41:08) 
şu uygulama yok diyen arkadaşları da merak ediyorum acaba hangi uygulama yok windows phone'da. çünkü bir süredir windows phone kullanıyorum ve eksik bir uygulama bulamadım.

sizin şu sikik "fbi" uygulaması bilmem ne uygulaması falan derseniz onu bilemem tabi.
ama oyun olarak da, uygulama olarak da gayet yeterli şuan.
  • kamera motor  (10.05.14 11:42:15) 
Stabil bir sistem arıyorsan al ama bence bu telefon için 1000 TL civarı fiyat biraz fazla.Yerinde olsam biraz daha koyup Nexus 5 alırdım ya da 16 GB LG G2.Özellikle G2'ye kefilim aynı zamanda kendim de kullanıyorum.Galaxy S5'e bile değişmem.

(bkz: #42516468 )
  • Evocati  (10.05.14 11:51:52) 
3 aydır kullanıyorum.Telefon şık güzel hızlı ama sorun şu:
Mesela bir uygulama çıktı fenomen oldu adı X diyelim.İşte bu X android ve ios a geldikten sonra WP ye bir türlü gelmiyor.Gelse de official olmuyor birileri yapıp paralı olarak koyuyor markete.Bence bu bir sorun.3 ay öncesine dönsem android alırdım.

  • amusan  (10.05.14 11:53:10) 
uygulamaların geç gelmesi, bazı cihazlara gelmemesini falan geçtim gelenlerin bazıları çok boktan oluyor. whatsapp uygulamasında belli bir yerden sonra eski mesajları yüklemiyordu mesela, çok sinirim bozulmuştu. yine ios'taki spotify'ı gördükten sonra wp'deki spotify'da çektiğim çilelere üzüldüm, arada 512 kat fark var. yani belki çok önemli değil ama mesela millet flappy bird diye çıldırırken oyun hiçbir zaman wp'ye resmi olarak gelmedi. aslında gelecekti, aynısı var falan denebilir de böyleyken böyle. dediğim gibi çok önemli olmayabilir ama genel bir örnek teşkil ediyor, sonra flappy bird oynayanların beğenmemesi normal falan gibi yorumlar yapılmasın. ya da ben lumia 620 alırken subway surfers gelecek diyorlardı kaç sene kullandım hala gelmemişti. hep bir adım geride oluyorsun yani wp ile. ha stabil mi stabil ona bir şey demem ama ben daha önce akıllı telefon kullanmadığım için katlanabildim aksi halde katlanamazdım.


  • acccra  (10.05.14 12:21:41) 
lumia 925 kullandım, şu anda da malesef elimde 825 var, lg g2'mi kaybettiğim için.

android telefonun yaşattığı tecrübenin çok azını yaşayabiliyorsun wp ile, neredeyse elime almıyorum telefonu, lazım olmadıkça.

wp ileride iyi bir platform olabilir, şu anda değil.
  • plainwalker  (12.05.14 00:23:24) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.