[]

PS3 oyun tavsiyesi

2 aylik playstation 3 kullanicisiyim, yeniyiz yani.

alir almaz psn+'a uye oldum, tomb raider'i ve uncharted 3'u bitirdim. fifa 14, cod 3, assasin's creed revelations oyunlarini aldim, devamli fifa takiliyorum. cod bildigimiz felaket, berbat otesi. ac'yi de 10 dk oynayip biraktim (bir ara devam ederim).

yahu bu ps3'un butun oyunlari birbirinin aynisi?! uncharted, tomb raider, diger unlu olanlar infamous falan filan hep fps ya da tps. baska cins oyun yok mu?

yillar once pc'de oyun oynarken paradox'un oyunlarini oynardim deli gibi, eu2, hoi2, victoria falan. yok mu strateji oyunu? onun disinda bir de multiplayeri saracak bir savas oyunu? yillar once cod1 oynardim, simdi modern warfare falan diye seyler cikmis. ikinci dunya savasi doneminden kalma bir oyun var mi multiplayerda hala aktif oyunculari olan?

bir de adventure tarzi, bulmaca cozmeli, indiana jones, monkey island falan yok mu?



sevdiklerim
---
tomb raider - taptim oyuna, mukemmeldi, resmen sinema filmi gibiydi, ben oynarken kiz arkim da merakla izledi her bolumu

uncharted 3 - guzeldi ama tomb raider kadar sarmadi (halbuki tomb raider'i buna benzetmeye calismislar..tabi tr'yi bundan once oynayinca malesef tr hazzina erisemedi. yine de guzeldi

sevmediklerim
---
bioshock infinite - hic sevmedim, save checkpointleri upuzak, bi oldum mu her sey gidiyor, nisan almak zaten zor

payday 2 - bu da multiplayer icinmis, sevmedim bunu da

hotshot miami - sevmedim

 
Heavy Rain al. Onu bitirdikten sonra Heavy Rain'e başla. Bir de Heavy Rain'i oynadıktan sonra tamamdır.

Heavy Rain oyna abi, gözünü seveyim oyna.
  • reavelyn  (08.05.14 21:18:16 ~ 21:18:48) 
Valla silent Hill benim cok hoşuma gitmişti ama insanı gercekten geriyor..


  • bluewhale  (08.05.14 21:21:47) 
god of war serisini al

kulübe hoşgeldin
  • GibsonRulesv2  (08.05.14 21:25:31) 
Grand Theft Auto 5 almanı tavsiye ederim. Bir de eğer arkadaş, sevgili,eş vs oynayacaksan Little Big Planet 1-2 ve karting alabilirsin.


  • Dr_Stat  (08.05.14 21:27:18) 
red dead redemption mükemmel bir western oyunu


  • sampiyonadam  (08.05.14 21:30:13) 
İki saatir kimse la noir dememiş


  • ravioli  (08.05.14 22:11:39) 
Kilzone derim hele bir de arkadasin varsa yaninda sabahlarsiniz oyunu bitirmek icin


  • kutsalbok  (08.05.14 22:38:36) 
heavy rain, beyond two souls, the last of us

bende xbox 360 var, sırf bu oyunları oynayabilmek için ps3 alacağım.
  • m e l t e m  (08.05.14 22:43:07 ~ 22:44:19) 
  • hasmetizm  (08.05.14 23:01:06) 
  • hasmetizm  (08.05.14 23:01:28) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.