[]

kız isteme çikolatası

şimdi kız istemeye giderken gümüş gondol denen şeyin içine çikolata doldurmak lazımmış.

gidip normal bayram çikolatası gibi alıp bunun içini doldursak olur mu, yoksa pastaneye bu gondolu verip bunu doldurun mu demek lazım?

kaç paraya patlar bu iş tecrübeli arkadaşlar fikir verebilirse sevinirim.

hatta şurada yaptır şeklinde tavsiyelere açığım. şehir: ankara

 
100-150 lira arası olur toplam fiyatı..


  • redeath  (07.05.14 16:58:31) 
tabiki bayram çikolatası olmaz. özel paketlenmiş çiçekli, kurdeleli ya da gelin damatlı paketlenmiş çikolatalar var. benim isteme çikolatam madodan alınmıştı madoda kendiniz gondol götürüp yaptırabileceğiniz gibi hazırlanmış gondollar da vardı. ama biz yine de kendimiz götürdük gondolu hem fiyatı daha uygun oldu hem beğendiğimiz gondolu aldık. 160 falan olmuştu sanırım.


  • my december  (07.05.14 17:01:42) 
gondol şart değil, gümüş tepsi şeklinde de olur. zaten büyük pastanelerde tepsi, gondol falan da bulunur ama sizin varsa gerek yok.

aynen, verin gondolu ya da tepsiyi, vitrinden de çikoyu beğenin, içini doldurtun.

ankara için liva falan iyidir ama tuzludur biraz. kız istemek pahalı bir gelenek.
  • kibritsuyu  (07.05.14 17:02:56 ~ 17:11:12) 
yeni geldim kız istemelerden.
pastanede var gondol.

gondol: 45-90 arası
çikolata:60-100 arası kalite ve miktarına göre tabi değişir.

not:
yancıydım bana istemedik bayanlara selam ederim hala bekarım
  • ibomiu  (07.05.14 17:05:49) 
Ucuza kaçmayın, bunlar hayatta bir kez olan şeyler, pelit, divan iyidir

bırakın anneniz, ablanız filan hazırlasın bunu

buna özen gösterilmesinin sebebi şu, o akşam evde birkaç tane aile üyesi olacak, daha sonra komşular akrabalar filan hayırlı olsun gelecek, kayınvalide bu gondolla çikolatadan ikram edecek misafirlere, o yüzden cimrilik etmeyeceksiniz bolca olsun çikolata
  • mea maxima culpa  (07.05.14 17:08:09) 
ezelden beri şu gümüş gondol olayına ayar oluyorum. gondolu 30-40 liraya alırsın. İçine de bir kilo çikolata doldursan (ki sığması imkansız) taş çatlasa 150 lira olur. İçine illaki godiva koymana gerek yok, çokta dandik olmasın ama orta şeker bir çikolata işini görür. Bizim gibi gidipte pahalı pastanelerden hazır yapılmışını alıp kazık yeyim deme.


  • battal gemalmaz  (07.05.14 17:10:12) 
Pelitten 120 liraya doldurttum tanidik olmasa 180 tutuyordu.


  • pinman  (07.05.14 17:17:40) 
İçinde gerçekten çikolata da olmasına dikkat edin. Tepsinin fazla pahalı olmasına gerek yok.


  • royal  (07.05.14 18:02:26 ~ 23:21:53) 
gondol a gerek yok, işlemeli kumaşlı çikolata kutuları var onlarda güzel oluyor.


  • vincenzo  (07.05.14 18:18:23) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.