[]

Nikah - Takı Töreni

Ben biraz daha fazla zannediyordum ama bu belediye her nikah başına 20 dakika ayırıyormuş sadece. Bu süre de "evet"i, alkışı, imzası derken geçer zaten.

Takı töreni ne zaman yapılıyor?

Not: Kokteyl salonu kiralanmayacak.

 
Nikah sonrası belediyenin belirlediği bir salon ya da bahçede oluyor.


  • kelrapunzel  (05.05.14 15:35:13) 
hava güzelse dışarı çıkarırlar , değilse bütün koridorlar sizin..Çok kalabalık davetli grubu olursa bir önceki ve bir sonraki ile iç içe geçme durumu oluyor haliyle...


  • eyyar  (05.05.14 16:08:25) 
seri üretim fabrika usulü çalışıyorlar. çok samimiyetsiz ancak mecburiyet.
genel de avlu olur. insanlar nikaha yarım saat önceden çağrılır. yavaştan insanlar toplanırken nikah saatinde hazır olur ve salona girerler.
avlu da insanlar toplanırken içeride salonda nikah kıyılır. avlu'da ki bilgi panosu içeride kimin olduğunu, sıradakilerin kimler olduğunu ilan eder.
nikah kıyıldıktan sonra giriş kapısı içerisi boşalana kadar kapatılır. diğer kapıdan konuklar yolcu edilir ve hava/mekan/konum durumuna göre takı ve fotoğraf merasimi yapılır. bu merasim bitince de genelde fotoğrafçılar gelin ve damadı, verilen paraya göre de eşini dostunu alır, parka bahçeye fotoğraf çekerler.
böyle de saçma bir şey işte bu evlilik hadisesi...
  • cliquot  (05.05.14 16:43:47) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.