[]

Makyaj sorusu

Merhaba, ülkemizde renk dengeleyici yeşil olanlardan baz ya da cc krem hangi markalarda var? Flormarda bulup aldım ama flormar olduğundan kalitesiz gibi geliyor. Aslında işini yapıyor da gibi ama bilemedim. Yeşil olmalı. Teşekkürler.




 
flormar kalitesiz düşüncesinden kurtulun artık ya :) makyaj malzemesi baz diyelim ne ki bir sıvı bazın içine renk pigmenti :) drugstore fiyatlarında olsa pudrası , bazı rujları ojeeri süper flormarın artık . ama alıyormuyum almıyorum çünkü deli gibi zam yapıyorlar fiyatlar uçtu :)


sorunun cevabı: deborah un dediğin gibi yeşil bazı var. watsonslard satılıyor.
  • hmm  (30.04.14 01:55:00) 
Çok teşekkür ederim. Konu cilt olunca daha pahalı daha kalitelidir gibi geliyor:) Deborah iyidir herhalde 24 ore duo eyelinerını kullanıyorum. Kullandığım en kalıcı eyeliner.


  • Domuz  (30.04.14 02:02:57) 
Clinique


  • kakao  (30.04.14 02:03:07) 
Cliniquete yeşil sıvı halde olan bir ürün var mı? Netten baktım cc kreminin ambalajı yeşil ama içi fondöten gibi.


  • Domuz  (30.04.14 02:10:50) 
merhaba!
smashbox'ın var yeşil bazı. sephoralarda bulabilirsiniz. www.vampyvarnish.com
bir de online alabileceğiniz e.l.f'in var. eyeslipsface.co.uk
  • neyleyim  (30.04.14 08:23:24) 
Evde birkaç marka birden var, hepsinden memnunum.
Flormar sürpriz derecede güzel çıktı, işini yapıyor ve hiç de fena değil. Eskisi gibi ucuz da değil.

Bourjois'nın BBcream'i var ve Flormar'dan daha kötü. Kullanabilmek için deli gibi nemlendirici istiyor ve yağlı olunca ancak sürülebiliyor. Ama o da çok kötü değil.

En iyisi Shiseido'nun şu fondöteni
www.dogalecza.com
Suratımda varlığı bile belli olmuyor, fondöten gibi ağır değil. Hatta sıvı ve her türlü BB ve CC cream'den daha hafif. Resmen bitirmeye kıyamıyorum. Makyaj konusunda hayatımda aldığım en iyi şey. Hem düzgünleştiriyor, hem de varlığı-yokluğu bile belli olmuyor. Resmen her şey yanında halt etmiş.
  • aychovsky  (30.04.14 09:03:42) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.