[]

Kendisine verilmeyen kızın kardeşine işkence eden psikopat

gibiler bir şekilde önceden bu hastalığa sahip olduğu anlaşılıp gözlem altında tutulamaz mı? 6 yaşındaki çocuğa işkence eden adamın elbet daha önce de vakaları olmuştur. öğretmenler vs bu konuda eğitip şüpheli çocukları rehabilitasyon, gözlem altında tutma gibi yöntemlerle insanlara zarar vermeleri önlenemez mi?




 
@vfgerty

kendini kasma. adamın niyeti de temiz kurduğu cümle de.
  • hayvan herif  (29.04.14 15:21:35) 
çocuk kıymeti yok ki bu ülkede. 1 ay içinde 6-7 çocuk öldü, az değil.bu ülkede 1 tane çocuğun ölmesi bile çok büyük bir ayıp aslında. o akıl hastası adamın ailesine de bakmak lazım. ailede ilgisiz bunun hastalığını önemsememişler. ben anne olsam çocuğumu daha çok küçük yaştan itibaren psikoloğa götürürdüm. ileride milletin canını yakmasın diye. bir sıkıntı görmesem bile götürürdüm. salıyorlar çocukları. anne ve babaların sürekli çocuklarının peşinde olması lazım. toplum olarak hiçbir şey umurumuzda değil. şeker toplamaya giden çocuklar mesela, pisipisine gitti. bir anne baba nasıl çocuğunun şeker toplamak için milletin kapısını çalmasına izin verir, aklım almıyor.


  • rock n roll  (29.04.14 15:21:49) 
bu tür mahlukatlar tedavi edilmez kötülük onların her zerresine bulaşmıştır


  • Sandman  (29.04.14 15:25:19) 
Ana baba ehliyetiyle baslanmali bu duzeltmelere


  • Barbunya2  (29.04.14 15:25:40) 
abi ben dislektik olduğumu bilmeden üniversiteden mezun oldum. İlokul, orta okul, lise, üniversite sırasında bir allah'ın kulu çıkıp hacı sen bu e yerine niye 3 yazıyorsun? ya da yazdığın her şeyin harfleri karışık, konuşurken hecelerin sırasını değiştiriyorsun demedi. O kadar eğitmenin elinden geçtim. Bu disleksiyi bile tespit edemiyorlar da bence o psikopatları hiç tespit edemezler.


  • godsparticle  (29.04.14 15:27:39) 
anne baba ehliyeti ne ya? insanların üremelerini hizaya mı sokacaksınız? oo insanların faşizm alırım bi dal..


  • vfgerty  (29.04.14 15:28:25) 
@vfgerty
"Kızı istemiş" ve "vermemişler" bunu söylemenin neresi psikopatlık acaba? kızlar alınıp verilmesini, mal gibi görülmesini hoş karşılıyoruz demiyorum, ama gerçekte olan bu ve ailesi "vermiyoruz" demiş. ota boka linç edicem diye duyuruyu kastınız da kastınız arkadaş şiştik ya!

ikinci olarak masum bebekleri cezalandır demiyorum. okumayı, okuduğunu anlamayı öğren önce. bu rahatsızlıkların elbette kendini gösterdiği zamanlar vardır ve insanların başında onlardan sorumlu olanlar eğitilip şüphe çeken davranışı olanlar belki testlerden geçirilip, uzman yardımı görebilir, olmadı gözlem altına alınabilir diyorum. göz altı demiyorum. haftada bir gelip imza atması gibi bir şey demek istediğim. birilerine laf sokalım göt edelim de egomuz şişsin mantığı bitmedi gitti.
  • r_u_h  (29.04.14 15:31:29 ~ 15:31:58) 
Anne baba ehliyeti tabii ki olmalı. İnsanlar nasıl her şey için diploma sertifika vs alıyorsa asıl ebeveyn olmak için almalı. Üreme özgürlüğü diye bir şey yok, dünyaya can getirmek o kadar kolay bir şey olmamalı. Görüyoruz her önüne gelen anne baba olunca olanları.


  • mutlusismankedi2015  (29.04.14 15:31:33) 
evet, insanların üremesi hizaya sokulmalı, hatta engellenebilmeli. faşizmse faşizm. hatta ben bu çoluğunu çocuğunu salan insanların, bakabilecek gücü olmadığı halde bir sürü çocuk doğuranların, korunma nedir bilmeyenlerin varolan çocuklarının ellerinden alınıp kendilerinin de kısırlaştırılmasından yanayım. herkes anne baba olmasın, şart değil.


  • rock n roll  (29.04.14 15:34:44) 
kim uğraşacak ki? ölürlerse ölsünler kimin umrunda? kan parası diye bir şey var, her şeyden önce.. he duyduğumda tüylerim diken diken oluyor yemin ederim. kuzeninin tecavüzüne uğrayıp suçlu ilan edilen çocuklar var, diğer şerefsizler erkek adam yapar düşüncesiyle aile tarafından yüceltiliyorken. anası babası çocuğun insan gibi, güven içinde yaşamasını önemsemiyor ki. bakteri gibi üresinler anca beyinsizler. insan sıfatında dolaşıyorlar sonra.


  • mayaa  (29.04.14 15:44:29) 
önce cinayet isleyip sonra da hastane raporu ile saliverilen o kadar cok insan var ki.. siz bir de insanlar tespit edilsin tedavi edilsin diyorsunuz. adam cinayet islemis hastaneye kapatilmiyor saliveriliyor daha neyden bahsediyorsunuz.

ayrica kac gündür dikkat ediyorum sözlükte ögretmenlere karsi nefret ve güvensizlik var. toplumun genelinde olan bir nefret aslinda bu. böyle olunca da kimse ögretmenin tespitini sallamiyor. eh bu durumda da ortalik psikopattan gecilmiyor. ögretmenlerse aman bana bisi denmesin diyerek herkesi geciriyor. ne degerlendirme düzgün ne de egitim.

eh bir de cocugun kücük yasta dayak yiyerek egitildigini düsünün. ortaya böyle bir manyak toplum cikiyor.

@rock n roll biz de kücükken seker toplamaya cikardik basimiza bisi gelmedi. köyde halen görürüm cocuklar kapi kapi gezer. ki olmasi gereken de bu bence..
  • hosein  (29.04.14 16:50:24) 
hosein, çocukların şeker toplaması olmaması gereken birşey. kapısını çaldığın kişinin akıl hastası mı, katil mi, sapık mı olduğunu bilmiyorsun. bir çocuk yetişkin bir insanla nasıl başedebilir, tutsa içeri çekse ne yapabilir o çocuk? hiçbir şey de yapamadılar zaten. 3 tane melek ölüp gitti, hem de çok korkunç bir şekilde öldüler. sen şanslıymışsın denk gelmemiş, halen şeker toplayan çocuklar varsa birşey olmadıysa şanslılar demek ki. ama bu asla bişey olmaz anlamına gelmez. gelmediğini de gördük. sen baba olsan izin verir miydin, çocuğunun şeker toplamasına?


  • rock n roll  (29.04.14 16:58:55) 
duzgun egitim sistemi, duzgun ogretmen yetistirmekten bahsedeceginize ebeveyn ehliyeti demissiniz, cocuklar seker toplamasin falan demissiniz. afrika kafasi bu. cozum bu mudur? insanlar dogru egitilmedikce aileden bir sey gormedikleri surece ister her seyi yasakla ister ehliyetle sun bu psikopatlar yine bulur bir yolunu. psikopat sayisi da o ayni egitim sisteminin boktanligiyla dogru orantili bence zaten.

simdi turkiye'de seker toplanmasi bir kere sacma oyle bir gelenek gorenek oldugunu hic hatirlamiyorum ama bakin psikopatlarla dolu amerika'da her sene milyonlarca cocuk seker topluyor. zaten gidip mafyalarin falan takildigi mahalleye birakmiyorlar cocuklari seker toplayin diye mahallede takiliyor iste cocuklar. soyluyorlar duzgun ambalaji olmayan sekerleri almayin vs diye. guvenle alakali. ben mahallemdeki insanlari taniyorsam gonderirim cocugu tabi niye gondermeyeyim tamam dis dunya tehlikeli korumamiz lazim da balonun icinde mi yasasin cocuk, cikacak gorecek tabi.

onu yasakla bunu yasakla oyle olmaz. temelde sorun, sen onun ustune istedigini ekle temeli duzeltmedikce o bina yikilmaya mahkum.
  • babamasoliimbananickaldirsin  (29.04.14 19:27:07 ~ 19:28:24) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.