[]

Yarıyıl hesabı

Merhaba arkadaşlar,

Diyelim ki ben 4. yarıyıldan sonra 5. yarılın derslerini almak yerine alttaki dersleri ve DC notundaki sınırdaki dersleri almaya karar verdim. Bu durumda ben 5. yarıyıla başlamış mı oluyorum yoksa o derslerin dönemi mi yazıyor eğitim döneminde? Öyle olsa bile yarısı 1. dönemden, öbür yarısı 2. dönemdense bu durumda ne yazabilir ki?

Bu sorunun cevabı çok önemli çünkü ona göre yandala başvurabilmek için DC derslerimi de alttan alacağım. Çünkü şart olarak "kendi lisans programının en erken 3, en geç 6.yarıyılı başında olması," denilmiş.

Teşekkürler

 
ders seçme esnasında diğer dersleri seçmezsen olur bence.Ama danışman hocanla görüş, senin yerine seçmesin. Bazen yapıyorlar.

tabii yükseltmeye alacağın derslere dilekçeyle başvuruyorsun. transkirpte sadece aldığın derslerin yazar.

ben böyle biliyorum. yanlış olabilir.

ekleme: ha tabii ki hangi yarıyılda olduğun yazar. ben onu kastetmedim.
  • 1 saat bende 50 dolar  (25.04.14 15:23:40 ~ 15:42:03) 
@1 saat Yok bizde dilekçeyle başvurmak gerekmiyor direkt seçebiliyorsun internetten.


  • perfectum  (25.04.14 15:24:27) 
5. yariyil olacak tabiki. bu mantikla 8. yariyildan uzun hic yazmamasi lazim ama uzatinca yaziyor. yariyilin aldigin derslerle alakasi yok. okula kayit olduktan sonra kac donemdir okuyorsun onu belirtiyor sadece


  • crucio  (25.04.14 15:30:17) 
@crucio Ilk 4 yarıyıl çoğu ders ortak olduğu için 6. yarıyıl sınırı konulmuş ama

Edit: Ilk 4 yarıyıl bilimsel hazırlık dersleri çoğunluktadır, bunun neresiyle alaka kuramadın?? Komik :))
  • perfectum  (25.04.14 15:32:08 ~ 16:05:09) 
ben bir alaka kuramadim?


  • crucio  (25.04.14 15:49:52) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.