[]

şu gitar hakkında ne düşünüyorsunuz nedir sizce olayı ?

www.sahibinden.com

acayip uçuk fiyatlı, koleksiyon gitarı. peki bu kadar para verilen bir gitarda ilk kez eline gitar alanın bile anlayabileceği kadar bariz farklar olur mu. tabii kastım yine en azından bir meksika fender falan, yani nedir bir gitarı bu kadar pahalı ve kılan sadece koleksiyon gitarı olması mı ?

not : ne alıcıyım ne satıcıyım ne de tanıdığıyım hatta satıcıya da uyuz oldum bu kadar pahalıya satıp hardcase bile vermediği için. öyle rastgele gördüğüm bir şey.

 
fender gitarlar zaten pahalı, bir de sınırlı sayıda üretilen bir seri olunca istediği fiyatı koyuyor. fiyat bu model fenderin ederi mi değil mi bilmiyorum ama bu kadar para verilen gitarda bariz farklılıklar olur mu soruna gelince, evet olur gitar tonundan tuşesine kadar bariz farklar olur.


  • nedensizce  (24.04.14 03:15:49) 
standart amerikan üretim fender basslar bile 7-8 bin tl'lere satılabiliyor. sınırlı sayıda üretilen bir gitar için sanırım bu fiyat normal. bi de arkadaş anladığım kadarıyla manyetik modifikasyonu da yapmış. ha o kadar param olsa da almam o ayrı mesele. ama koleksiyon için kesinlikle güzel ve özel bi parça.


  • northernsky  (24.04.14 03:35:47) 
yine yurdum açgözlü, kör tuttuğunu sikerci insanından kamasutra denemeleri. kısa bir aramayla aynı gitarı 2500 dolara ebay'de bulabiliyorsunuz. Bu paraları verecek bir koleksyoner olsam niye üç katına yakın bir para vereyim ki? gider yurt dışından bir şekilde getirtirim.

Kaldi ki görüldüğü üzere yok efendim bir sene sıra beklemeler aynısını bulamamalar muhabbeti de bildiğin göz göre göre milleti mal yerine koymaya çalışmaca.

Ayrıca 2010 üretimi bir gitar için kozmetik olarak berbat durumda. gitarın vurulmadık yeri kalmamış. bir de utanmadan hem modifiye ettiğini söyleyip hem de koleksyon gitarı denmesi de ayrı bir komedi. Orjinal parçaları olmayan bir ürünün neden koleksyonunu yapalım ki?

neticede bir fender. evet elbette tonu, sapı bilmemneyi farkedilecek derecede iyidir üstündür şudur budur. ama bunun yarı fiyatına muhtemelen bundan daha iyi tonları olan bir fender deluxe alabilirsin eğer maksat müzik yapmaksa.

Özet: inanma sikecek.
  • sarap dumani  (24.04.14 12:11:34) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.